ZDAĆ ZA 1-SZYM RAZEM (1) Polecam wszystkim, którzy przede wszystkim chcą nauczyć się jeździć!!! Nie... Agniecha jestem bardzo zadowolona (1) potrzebowalam fachowej oceny rozwoju moich ukochanych dziewczynek i... Cytrusowa Toyota sprzedaje dużo samochodów- to niestety widać w Carterze (1) Sobotnie popołudnie. Pusto w salonie. Podchodzimy z żoną do modelu Avensis i... Canayma
Ania - opinia (1) Dotyczy mieszkań na osiedlu "Solna II" No cóż, mieszkamy tutaj już prawie 2... Ania coraz mniej na talerzu (1) Byłam czestym bywalcem resteuracji i chyba już nim nie bede bo na talerzu... monika po latch traum i rozczarowan wreszcie bardzo dobry salon! (1) Polecam pania Agnieszke, potrafi sie konsultowac, konfrontowac, jest mila,... kat Szkoda .. (2) Szkoda , że osoby odpowiedzialne za komentarze na Trójmieście (z Ateneum)... inka Poszukiwania :) (1) Poszukuje kogoś kto będzie studiował na uzup.magisterskich kierunek... Mysz kurs stylizacji paznokcia (1) ukonczyłam kurs na wiosnę i jestem bardzo zadowolona, swietna atmosfera,... awa2001 O tej szkole (1) instruktorzy poteafia nauczyc jezdzic z tego co slyszalem najgorzej po ich... Dio ok (1) gdyby nie chlopaki z serwisu , czyli marcin i pawel (ktorego juz nie ma)... parkinson ok (1) Widac ze ludzie nigdy nie pracowali w gastronomi( ci ktorzy narzekaja... Przemek P . O. L . E. C . A . M :D (1) goraco wszystkim polecam, profesjonalna obsluga, wszystko sterylnie czyste i... ola i tomek tomek - opinia (2) Polecam ośrodek, Bardzo mili instruktorzy a co najważniejsze potrafią... tomek Balagan, brak organizacji, każdy mówi coś innego na czym student traci (1) Przeczytalam pare komentarzy i powiem szczerze że Roman ma racje. Na samym... misia Karolina - opinia (1) Gorąco polecam tą szkołę ponieważ instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do... Karolina marta - opinia (1) po przeprowadzce do trójmiasta ciężko mi się było wybrac do fryzjera, bo do... marta Jedzonko warte grzechu :) (1) mmmm... mniam :) za każdym razem kiedy przychodziłam i bede przychodzic sama... alicia5 Nie polecam! (1) Znam sklep od lat i mimo ze wybor sprzetu calkiem dobry, ceny w normie a... Marcin pan janusz opiela (1) to rewelacyjny instruktor który w czasie tych 30 godzin potrafił mnie tak... ewelina rommel-czarnowska