SUPER EXTRA z malym minusikiem.. (1) Poziom nauczania rewelacja, mili instruktorzy wszystko super extra:-)... COOLER A jak jestem zachwycony obsługą (1) Przeczytałem na tym forum złe opinie o tym sklepie, ale że koło hali w Gdyni... Andrzej RUCOLA (1) Wspaniała rstauracja wszystko bez zarzutu jedzenie niesamowicie pyszne tylko... Adriano_6
dla malo glodnych, majaaaaacych duuuuuuuuuuzo czasu (1) 1. Zanim podejdzie kelnerka z karta - 20 min. 2. Zanim podejdzie kelnerka... Kasia WSPANIAŁA:)))) (1) OGROMNY TALENT I PASJA :))) wyczarowała wspaniały makijaz panny młodej (... beata Polecam! (1) Dawno nie korzystałem z usług Avangardy, ale to się zmieni! :) Obsługa... rafał Zajęcia poza Ateneum (2) Chciałabym zapytać, gdzie odbywają się zajęcia z wychowania fizycznego na... Aleksandra Europeistyka-studia II stopnia (2) Witam :) Czy na studiach II stopnia w Ateneum są obowiązkowe języki... Kandydat Fatalna restauracja (1) Restauracja z najgorszą obsługą na całym Pomorzu Klient fryzjer- tak, poznokcie-tak, KOSMETYKA- NIGDY!!!! (1) Korzystałam z usług fryzjerek, wszystko ok, miło, uprzejmie, włoski dobrze... Xenia Warto ich znależć (1) Wymieniałem u nich wydech w moim Peugeocie i wszystko poszło OK. Po miesiącu... Misza Fastfood (1) Jedzenie marne. Za te ceny powinno byc co najmniej sensowne, a jest jak z... Poke Polecam ! (1) Na siłownie chodziłem 2 lata i po przerwie znów się wybieram. dużo sprzętu,... WK Dla mnie rewelacja!! GORĄCO POLECAM CANCUN !!! ceny są ok. (1) Super klimat, lepszego do tej pory nie widziałem, za taka kase. Bardzo miłe... MATI super serwis. Bardzo polecam. (1) Świetna obsługa.Rzetelnie wykonana praca przy niskich cenach. orzeł niebo w gębie (1) Witam. Naszą trzecią rocznice ślubu postanowilismy obchodzić w tejże... Agata i Przemek świetna hala,atrakcyjna (1) krystian z. Pobieranie krwi bez stresu i siniakow (1) Polecam kazdemu, kto czuje dyskomfort przed pobraniem krwi. Panie w... Piotrek Dziękuję ordynatorowi Zygmuntowiczowi (1) Od 01.06.2007 przebywałam na patologii ciąży. 06.06.2007 urodziłam poprzez... Kasia Jest wspaniały! (1) Serdecznie polecam wszystkim salon fryzerski w Sopocie DEJA VU .... Andrzej