OSZUŚCI i NIESŁOWNI (1) Powiem krótko- trzymać się z dala. Zarezerwowałem dom, umówiłem się na... falkins Wzrost ceny na 19,99 (1) Bardzo fajna knajpka. Co prawda cena wzrosła o 5zł ale to tak mało w... Rybka Gorąco Polecam!! Doskonały ośrodek szkolenia przyszłych kierowców. (1) Witam! Na początek chciałbym napisać, że w tym ośrodku nauczyłem się... Marcin Cz.
Super instruktorzy + super ośrodek = super kurs!! (1) Hahaha Chochlik to prawdziwy chochlik, co się dorwał do klawiatury i... Łukasz Jasiński-Kohnke (student Byłem pierwszy raz (1) Jak zwykle będąc co roku w Gdyni z żona jemy w "Siódemce" przy Skwerze... imek46 POLECAM (1) Mili i fachowi lekarze , leczę kilka psiaków od długich lat i zarówno ja jak... Ania Super! (1) Czytając niektóre opinie dochodzę do wniosku, że piszą je ludzie, którzy... karcia Oby tak dalej (1) Do Akademosa chodze od 3 miesięcy i jestem baaaardzo zadowolony. Po pierwsze... Mariusz L. czepiacie się ! (1) Jak dla mnie wystrój klubu ciekawy. Obsługa miła. Szama smaczna. Imprezy ( a... Eustachy Łodyga Marcin rulez!!! (1) Jeżeli zależy ci na bezstresowym i szybkim zdaniu egzaminu to musisz wybrać... Przemas ostrzegam (1) gorzej być nie może. Kroją was na wejściu 20 zł - to oficjalnie - potem... oszukany GORĄCO POLECAM ! SŁONECZNE CANCUN ! (1) opalam się w solarium CANCUN od jakiegoś czsu i muszę przyznać,że jest... SARA Polecamy:) Świetny lokal! (1) Niedawno mieliśmy wesele w Karczmie, początkowo planowalismy w ogrodzie, ale... Młodzi małżonkowie Monika - opinia (1) Bardzo ładne włoski a Pani Agnieszka bardzo sympatyczna:) Pozdrawiam Monika Serwis blacharko-lakierniczy (1) Pani w serwisie blacharsko-lakierniczym jest bardzo urocza, pozytywnie... Piotr PRZYLĄDEK RADOŚCI (1) Cieszę się, że znalazłam miejsce, w którym jakość usług odpowiada... Eliza fajne miejsce... (1) bywam często w cafe i nie moge się doczekać lunchy o których rozmawiałem z... jarek Szczerze polecam!!! (1) Wykupilam pakiet 20 zabiegow i mimo ze przebylam ledwo polowe drogi jestem... Joanna ZAWSZE PEŁEN PROFESJONALIZM!! (1) Taka dewizja chyba towarzyszy im od zawsze. Oni są boscy w tym co robią i... Drugi Dzuki :-) zadowolona - opinia (1) Sadze ze zawdzieczam dr. Kuczkowskiemu zdrowie a moze i zycie mojego meza.... zadowolona