ok (1) Baedzo sobie chwalę to centrum i często tam kupuję.Polecam. Ewa Nie wiem czym sie zachwycacie..?? (1) Bylem ostatnio na przyjeciu weselnym i bylo serio kiepsko. Zaczne od... rudolf Zadowolony (1) Zarówno ja, jak i mój pudel jesteśmy zadowoleni.Pani Beata nie ma... Jarek
czasem słońce czasem deszcz (1) Kuoiłam u nich rower za taką kase jaką dysponowałam czyli marne... asi super! (1) super klub, bylem na otwarciu w lozy super vip i bylem pod wrazeniem, w... amp Kultura-zero (1) Zachęcony pozytywnymi opiniami wybrałem się do tego warsztatu z łożyskiem... Paweł pan JANUSZ OPIELA najlepszy instruktor w Trójmieście :) (1) Nauka w tym ośrodku to sama przyjemność. !!! Pan JANUSZ jest WYJĄTKOWYM... Ilona Porażka (1) Na Monciaku nie ma ŻADNGO dobrego jedzonka w stylu steak house. Kilka dni... Paweł Polecam!!! (1) Jestem b. zadowolona z usługi. Roki został dokładnie umyty i ostrzyżony.... Kasia Języki obce. (2) Witam. Chciałabym się zapytać czy w Państwa szkolem prowadzony jest język... Przyszła Studentka Ateneum Polecam dobre śniadanko i nie tylko (1) Doda Miła przy następnych wizytach... (1) Ja wybrałam się do dr Legan całkiem przypadkowo. Pilnie chciałam potwierdzić... coma Jak najbardziej obiektywnie (1) Piszę tę opinię prawie pół roku po pobycie na aseptycznym oddziale... coma Nuda i bez zmian (2) Pracuje za granica i bylem juz w wielu miejscach.Fakt Akademos jest dobry,... bywalec dzięki Mitch (1) Dziękuję Mitchowi za cierpliwość, spokój, opanowanie, profesjonalizm, a... Magda M taka sobie (1) mała sala w piwnicy, nie na okienka-nie polecam tym którzy mają... magda zazdośc? (1) Pizzeria Capriciossa wcale nie ma za wysokich cen! W porównaniu z innymi... omega Polecam SERWIS TV (1) Super podejście do klienta.Miła obsługa.Ceny mi odpowiadały.W razie czego... Roman Świetna szkoła językowa !!! Polecam! (1) Szkoła została mi polecona przez koleżankę, do dziś jestem jej wdzięczna ;)... Magda jako pogotowie w godzinach nocnych - NIGDY NIE (1) {po dziennych godzinach pracy w czasie rzekomych nocnych dyzurow lekarz... zalamany wlasciciel