polecam!!! (1) bardzo miły dentysta, ma odstresowujące podejście do pacjenta. sprawny,... Ania Podziękowania (1) Serdeczne pozdrowienia dla Pani Anity. Jest najlepszym fachowcem w... neve fachowcy ale od czego innego (1) fachowcy w ogole nie znaja sie na montazu okien, nikomu nie polecam tej... dario
POLECAM TEN OŚRODEK (1) MOTOBIT to ośrodek na poziomie.Wykłady oczywiście jak wszędzie nuuuuda, ale... chakyra nie polecam!! (1) przez tego człowieka moja mama leży teraz w szpitalu z podejrzeniem... maga oszukana (1) Piękny wystrój, miła obsługa i... to wszystko, bo: Udałam sie do salonu na... Kasia Uwaga kierowcy Agata na drogach :) (1) Chciałam serdecznie podziękować superinstruktorowi p. Adamowi za... Agata nic ciekawego (1) Byłem tam po raz drugi 1 raz zimą i po raz drugi w zeszłym miesiącu i nie... karol beznadzieja!! (1) Pan Wojciech G.-właścieciej MILI oraz instruktor nie potrafi pożądnie... niki TY TEŻ MUSISZ TAM BYĆ!!! (1) Nigdy nie byłam tak zadowolona jak w tym rewelacyjnym salonie! Pani Asia... gosiulek Dziękuję :) (1) nigdy nie pisałam żadnych komentarzy, ale może warto...Dziękuję Piotrowi... Dominika bomi, bomi, bomi, bomi, bomi!!! :D (1) Jestem mieszkańcem Warszawy. Przyjechałem do Gdańska na wakacje. Zwiedzając... Amator Biustów MILE (1) Dzis bylam zarejestrowac sie do ginekologa bardzo mila obsluga ale denerwuja... internautkA Mirka M. - opinia (1) W środku nocy, w weekend, przywiozłam kotkę z ropomaciczem. Natychmiast... Mirka M. jakosc obslugi klienta pozostawia wiele do zyczenia (1) zalecam unikanie napraw serwisowych - kasuja podwojnie lub nawet potrojnie kutbarski POLECAM (1) Uważam że to jedna z nielicznych szkół tańca, która ma własną salę taneczną.... Jerry Warto im zaufać (1) Auto z ich rąk wychodzi jak nowe, a przy tym bardzo uczciwie wyceniają... Ignac zginęła zapalniczka (1) Przegląd wraz z naprawą miał trwać ok. 2,5h. Samochód odebrałem po 5... Jacek Dziekoński Jadłysmy 8.07.2007 (1) Jestem rozczarowana : jadłyśmy w dniu 08.07.2007r. niedziela (ok.godz.16-17)... Małgorzata Głównie oszczędność czasu (1) i o to właśne chodzi. bozka