hmm (1) bylem, jadlem, pilem jestem zadowolony jarek do Krzysztofa (1) tak sie składa,że bardzo wiele gabinetów i lecznic nie posiada wagi i to... raja Polecam!!! (1) Ostatnio byłam pierwszy raz w Salonie p. Szymona i moimi włosami zajeła się... Anja
Świetna lecznica! (1) Bardzo się cieszę, że odkryłem tę lecznicę. Pracują w niej bardzo... Wasyl czereśnia - opinia (1) Zupełnie się nie zgadzam z poprzednią opinią! Lekarze z tej lecznicy mają... czereśnia mistrz fryzjerstwa (1) Najlepszy fryzjer, z wszystkich do których wcześniej chodziłam, (a byli to... agrawa fatalny serwis (1) Przeglad gwarancyjny: mialo byc wyprostowane kolo tylnie, kolo dalej krzywe,... niezadowolony klient m - opinia (1) jedno z niewielu miejsc gdzie można zjeść posiłek naprawdę !!!świeży ,... m za przystępną cenę europejska jakość (1) zmienia się Polska, zmienia się Gdynia. Pracuję poza Trójmiastem ale kiedy... kinga polańska słaba bardzo obsługa (1) szczeze nie zdazylo mi sie jeszcze by ktos nie chcial mnie obsluzyc a jakos... Maciek Super galeria polecam (1) Bardzo polecam zakupy w tej firmie jeszcze nigdy nie zostalem tak... Jerzy Polecam (1) Można naprawdę nieźle zjeść i mają fajną kelnerkę :) Domax ach... (1) Gorąco pozdrawiam barmana Krzyśka z Tawerny.To najlepszy barman jakiego znam... zafascynowana Poród (1) Urodziłam w nocy 23 czerwca synka przez cesarskie cięcie. Poród wspominam... Bogusia generalnie średnio (1) Witam, jedzenie może być, ceny dosyć wysokie, ale obsługa średnia - mimo,... niezadowolony klient Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Trójmieście (1) Rewelacyjny ośrodek nauki jazdy, który z czystym sumieniem mogę polecić... Kasia gosia - opinia (1) zamówiliśmy ruskie i naleśniki, na naleśniki czekaliśmy ok. 40min., na... gosia Super!!!!!!!!!!!!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim ten salon. Byłam tam na uczesaniu... Karina szkoła jest ok. dobry klimat,ludzie życzliwi,zajęcia super ,ciekawi wykładowcy (1) kaśka Andrzej, Ewa i Franka (to pies) - opinia (1) Co roku jeździmy w okolice Choczewa i zawsze staramy się być kilka razy "U... Andrzej, Ewa i Franka (to pies)