Niestety (1) Jakość jedzenia nieco spadła a obsługa tragedia!!! To był taki fajny lokal a... Iga opinia (1) kocham jezyk angielski i cieszylam sie myslac ze znalazlam swoj kierunek... iwona Polecam :) (1) Mają bardzo duży wybór towarów i chyba najniższe ceny, jeśli chodzi o tego... Kinga
SUPER SZKOŁA (1) Szkoła bardzo fajna.....polecam każdemu. Jestem bardzo zadowolona. Chodzi do... matka Fajny pubik godny polecenia :) (1) Bardzo miła atmosfera, szkoda że ludzie jeszcze nie poczuli klimatu pubu... mm.max Wojtek - opinia (1) Jest OK :) Wojtek najlepsza pizza w Trójmieście (1) Serdecznie polecam wszystkim tę pizzerię, przepyszna pizza i nie tylko... Jacek Ginekolog (1) Na pierwszy rzut oka Pan Ginekolog bardzo mily sympatyczny mozna sie nawet... była (na szczęście) pacjętka Temu Panu dziękujemy. (1) Niestety za wypisanie recepty w/w doktor policzył jak za wizytę (100PLN).... Była klientka (pacjentka) A jakie sa ceny? (2) Moze panie korzystajace z Salonu wypowiedza sie cos na temat cen bo na... ZAinteresowana Lekarz z powołania. (1) Lekarz spotkałam w przychodni.Diagnozował moje... kiki rewelacja!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u profesora.Jest świetnym... adria Super ginekolog (1) Naprawde bardzo miła, sympatyczna i fachowa opieka ginekologiczna. Grazia DROGA TANDETA, NIE POLECAM NIKOMU !!!!!!! (1) LUDZIE JAK TO CZYTACIE TO OZNACZA żE SZUKACIE DOBREJ PIZZERI, MUSZę WAS... ZNIESMACZONY laryngologia (1) Super laryngolog pan Tomek Sikora.Syn miał wycinany trzeci migdał i... Ola super (1) to jest to !!!! klientka Tanio, Krótko Zwięźle i Na Temat (1) Kpiłem sprzęt tanio, obsługa fachowa wie co mówi, bez zbędnego naciągania,... Rudii szkoła super (1) nauczyciele ok, dyrekcja jeszcze lepsza, czysto jak w domu, polecam !!!!! mat Bardzo fajnie :) (1) Cześć. Właśnie wróciłem z Andersena, byłem tam pierwszy raz i... było... Eraser Astmatyk - opinia (1) Osobiście nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Od trzech lat leczę astmę... Astmatyk