Super Szkoła (1) Moja córka Agatka uwielbia pływanie, chętnie się uczy a jest to zasługa Pani... ivcin Eh... (1) swietna szkoła. własnie ja skończyłyśmy i wspominamy ją z Uśmiechem ;]... Absolwentki Bardzo dobra szkoła, polecam (1) Szczególnie lekcje z profesorem Wojtkiem R. ... Hazar
nic rewelacyjnego (1) przychylam się do opinii pana LISKA, rzeczywiście obsługa ze starymi... filipina Beznadzieja!! (1) W szczególnosci położna która nie odbiera telefonów i zaprasza sobie na "... Magda Karolina i Robert z Sopotu - opinia (1) Po prostu REWELACJA!!!!! Na jedzonko trzeba troszkę poczekać, ale jak... Karolina i Robert z Sopotu UWAGA NA WREDNĄ POŁOŻNĄ!! OMIJAĆ (1) Naprawde ostrzegam wszytskich przed pracujacą tam niewyruzomiałą, wredną... Aga moj serwis :-) (1) Serwis po prostu wypas. Zawsze moge liczyc na to, ze rower bedzie zrobiony i... Peter (SopotKillers.pl) Kasia z Gdyni - opinia (1) Wspaniala atmosfera, przemila obsluga no i oczywiscie przepyszne jedzonko.... Kasia z Gdyni polecam (1) Dziecko w przedszkolu ma bardzo dobrą opiekę. Jestem bardzo zadowolona z... mama powiedzcie mi (1) jak jest w tej szkole ;> bo dostałam się to XV do klasy 1 e :P i proszę... Yennefer . (1) Jupi. Dostałam się do Waszej szkoły, do oddziału A (grupa 2). Mam... Aśś. Bardzo dobre jedzenie i obsługa!!! (1) Gosia Knajpeczka dla jednodniowego turysty (1) Restauracja kieruje się zasadą ,,Za jedną cenę, jedz ile chcesz; pij piwa... Tomstar niestety duże rozczarowanie (1) Po raz pierwszy i ostatni byłam gościem tej , jakże robiącej znakomite... monika szczerze polecam (1) Jestem klientką już od paru lat i bardzo sobie chwalę! Szczególnie polecam... Annika suuuuuuper (1) Wszyscy na forum chwalicie jakiegoś tam pana Leszka, a co z innymi... I. Miejsce przyjazne rowerzystom (1) Kupiłem tu rower dla swojej dziewczyny i dawno nie spotkałem sie z tak miła... Fidelio Super (1) Świenty lokal, duży przestronny. Naprawde za 15 zł można sie najeść!! i jest... gorgo Dr Z. Trawiński (1) To bardzo dobry lekarz, świetnie prowadzi ciążę, poświęca dużo czasu... beata