Gosia - opinia (1) Nie wiem skąd te wspaniałe opinie. Nasze dzieci uczęszczały do tego... Gosia the best in Oliwa (1) Marcin Oby więcej takich sklepów (1) Robiłem zakupy już kilka razy i będe tam wracał . Fachowa i profesjonalna... Wojtek
SAME SUPERLATYWY :) (1) Pan Janusz Opiela to chyba najfajniejszy instruktor jaki się może komuś... Ania Dla mnie rewelacja!!!!!!!ceny sa ok. (1) supr klimat,lepszego do tej pory nie widzialam,za taka kase.Bardzo mila... magda Super (1) Otoz nie zgadam sie z kilkoma opiniami:D Obsluga zawsze jest solidna - np.... Radmak Każdy tancerz potrzebuje ... podłogi :) (1) Wyciągam dłonie do myśli i słów, milczeniem proszę Ciebie o taniec, by stopy... Tomek POLECAM (1) Kończę drugi rok. Szkołę polecam. musli Super osrodek oraz wspaniały instruktor :) :) :) (1) Goraco polecam Elkę School w Gdańsku!!!!!!! Zdałam egzamin za pierwszym... Gosia J. Polecam serwis rowerowy u Fabiana (1) Polecam FABIANA Gorąco polecam Fabiana. Jest bardzo dobry w tym co robi,... zaq44 BAR PYCHOTA (1) Zdecydowanie polecam zamiast schabowego.Duży wybór surówek,moja ukochana... MIRA I STEFAN Super szkoła (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zostać nauczycielami języka obcego - bardzo... PoPo polecam (1) Pani doktor jest bardzo mila, zeczowo podeszla do mojego problemu, wszystko... Małgorzata polecam (1) bylam na depilacji pach i efekt przeszedl moje oczekiwania!! po 3 zabiegach... Dominika Za pierwszym razem:D (1) Zdalam egzamin na Prawo jazdy za pierwszym razem, a to wszysto dzieki Oliwce... Olivia jazdy dodatkowe (1) ucze sie i przy okazji swietnie sie bawie, polecam. jezdzilam z dwoma... viola Smacznie z małym ale.. (1) zamowiłam pierogi szpinakowe, bardzo dobre ale dosc drogie i jednak małe... Monika super pizza ! (1) Byłam wczoraj. Po prostu rewelacja. Smacznie, niedrogo i czysto. Obsługa bdb... Magda polecam (1) polecam na fajna gre aaaa Według mnie jest SUPPPERRR... (1) Jestem bardzo zadowolona. Szkoła daje wiele możliwości rozwijania własnej... martynika