Permanentny makijaż (1) Podzielam opinię pani ,która wyzej napisala o makijażu na stałe.... Irena super (2) firma jest bardzo dobra.........nie narzekam...........kazdej firmie... waski porażka (1) Myślałem że kolejki zginały razem z komuną,a tu proszę w tym banku są one... klient
remont sutereny w Sopocie (1) Firma may\'o remontowała dla mnie lokal w Sopocie. Przed ostatnim etapem... Ł. Fruczek gogi - opinia (1) bardzo podoba mi sie otoczenie przedszkola nr 1 . Jest zdbane i przyjazne... gogi Szkoda (1) tylko, że nie prowadzi ciąż. Leczyłam się u niego 10lat a w najważniejszym... Kalina Zdałem! uff ;-) (1) A wszystko to, dzięki Michałowi, który barrdzo dobrze przygotował mnie do... Tomek Fajna szkoła:) (1) Szkoła super - maturka po niej to banałek :p Wysoki poziom matematyki u... ja Takiego smaku nie ma nigdzi eindziej w Trójmieście..... (1) Po dwóch latach pojawiła się ponownie i zaskakuje różnorodnością smaków,... Magda i Sławek Hola Kika cafe! (1) Dzięki, że jesteście! Podajecie kawę w prawdziwie włoskim stylu. Widać, że... Fiodor i Irena Kamińscy dawno temu (1) właściwie jestem już na 5 roku architektury na PG i wielu moich znajomych... ania srednio (1) korzystam z uslug kosmetycznych w tym zakladzie i byla tam iwonka ktora nie... ania jedno z bardzo fajnych miejsc w Gdyni (1) Bardzo fajny lokal...zawsze tam wracamy!!! Od czasu, kiedy nie mieszkamy już... Monika & Tomek OK (1) zdajac do tej szkoly mialam mieszane uczucia. Rodzice moich kolezanek ktore... Uczennica Bardzo dobre podejście do klienta. (1) Tanio i dobrze.Doradzą , a nie tak jak u konkurencji tylko zdzierają.Sam... MAX ... (1) Mogło by być troche lepiej , zdałem za drugim razem , ale egzaminator... driver :P Bardzo fajny,sympatyczny i przystojny (1) Dr Krystian Krupski specjalista i profesjonalista jakich brak w tej... Madzia uczennica (1) Jestem uczennicę 1 klasy tego gimnazjum.Poziom nauczania w naszej szkole... ja Najlepsza pizza! (1) Mają bardzo dobrą naprawdę super pizze- rodzinna! Jeden jedyny raz dostałam... karolina raczej nie polecam (1) miałam z tym Panem mozliwośc współpracy ,prawde mówiac nic szczególnego ,nie... Agnieszka Pstrągowska