na nie (1) Wiadomo, każdy powinien uczyć się we własnym zakresie gdziekolwiek. Z tą... robert super (1) Niedowiary -- dzieki córce trafilam do p Asi w Dejavu ,jestem nareszcie... ewa Bomba:) (1) No jak dla mnie i dla moich psiaków to jest bomba:) bede wpadać częśćiej;)... asia
Emila - opinia (1) Odwiedziłam ten salon zachęcona przez koleżankę. Niestety wizyta bardzo... Emila szok (1) jestem zaszokowana tak negatywnymi opiniami. Doktora poznalam 11 lat temu... ela NIE POLECAM MAKIJAŻU PERMANENTNEGO!!! (1) Nie polecam makijazu permanentnego, wykonuje go pani M. ktora jest od... EO misiu - opinia (1) Miejsce bardzo wajne polecam misiu Dzielnica średnia pod każdym względem, komunikacja bardzo dobra (1) Obiektywny Pizza do 40 min dostarczona po godzinie i 45 min. (1) Przeczytalem te komentarze, o tym jaka smaczna jest pizza w Da Grasso, wiec... Krzysiek Oszczerstwo (1) po pierwsze powyższa opinia jest bardzo krzywdząca dla Pań przedszkolanek,... Olaf Fachowa obsługa i dobra dostępno towarów !!! (1) 2 niesiące temu chiałem kupić nietypową drukarkę OKI 3321, oni jako jedyni... Robert Nic dodać nic ująć. (1) przyjechałem w poniedziałek(14-06-2007) chciałem polużnić w aucie 4 śruby od... ErwinaRyśFerens Dobry instruktor to podstawa SUKCESU !!! (1) gdyby każda szkoła nauki jazdy miała TAKIEGO Instruktora jak Pan ADAM S. to... Kuba TGB303RS - opinia (1) Mechanik jest fachowcem, sklep jest rewelacyjnie wyposazony. Ocena max. TGB303RS pulina - opinia (1) Bardzo dobra szkoła.Polecam uczennica (byłej klasy 6b) pulina Tak sobie (1) Było tak sobie, matura co prawda poszła nieźle ale niestety co do części... Absolwent '07 Wszystkiego najlepszego z okazji imienin -dla Piotra (1) Dużo zdrówka,pociechy z córeczki,szczęścia rodzinnego i spełnienia... Anna MUSTANG / PUMA (1) Przykro mi to stwierdzić ale w sklepie PUMY w Alfa Centrum jest beznadziejna... Małgosia polecam (1) wiem za co place i z lekcji na lekcje potrafie coraz wiecej. piotr hmm.. (1) uwazam,że poziom jest wystarczajacy, jak sie trafi na lepszych nauczycieli... tusiek ;p