ten klimat nie ma sobie równych (1) TangoClub, to nie miejsce, to ludzie, których pasją jest Tango. Kursy... Tanguero Najlepiej ńówką ! (1) Mam auto 1999 .Zauważyłam w serwisie ,że klientów starszych wozów traktuje... Elżbieta dajcie spokój (1) juz tam nigdy nie pójdę- zanim sie doczekałam az łaskawie mnie obsłuża to... alka
przyjazny gabinet ginekologiczny (1) Wspaniały lekarz -rewelacyjny diagnosta.Atmosfera przyjzna ,niskie... Żoładkiewicz Maria Polecam każdemu!!! (1) Chodzę do Wiesi od 3 lat i nigdy nie byłam niezadowolona. Zawsze kombinujemy... Juss Nie polecam! (1) Zgadzam się z opinią poprzednika. Nie polecam korzystania z usług tej firmy.... km jakie ceny? (1) hej ja pojeździłam w kolobkach w zasadzie tylko kilka razy i za pierwszym... iza:* ehh.. to Ateneum... (1) Witam! Ja już jestem absolwentką pedagogiki o specjalizacji resocjalizacja... eni_a polecam (1) Po kilku nieudanych próbach i kilku tzw"instruktorach" w końcu trafiłam na... pat Egzamin Zdany :) (1) Dziękuje instruktorowi Sebastianowi Wysieckiemu za cierpliwość,... Marta drogo ale warto (1) byłam dwa razy na usg w ciąży. Kontakt z profesorem kiepski, ale rzetelnie... werczens Pani dyrektor K. nie chciała oddać indeksu i dokumentów gdy chciałam się przenieść do innej szkoły!! (2) Mia nie rozumiem aż tak złych ocen (1) Przeczytałem wszystkie złe oceny i aż bałem się iść. Przyjemnie się... mario mieszkaniec nowca (2) gratuluje profesjonalnego wykonania mojego domu na nowcu a takze bardzo... kago Szkoła jest sssssuuuppperrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Szkoła jest coooooooooooooooooooooollllllllll!!!!!!! Krecik Po spotkaniu z tym państwem do tej pory nie wsiadłam do samochodu (1) Kurs robiłam parę lat temu. Po prostu brakuje słów. Popsute samochody,... Kalina Polecamy gorąco! (1) Byliśmy tam w sobotę razem z narzeczonym na obiadku. Zjedliśmy pyszne i... silek Godne uwagi!!!! (1) Uczęszczam na zajęcia z AQUA-AEROBICU do pani Yvetty od listopada. Jestem... BARBARA POLECAM (1) Pan dr operowal moją córkę. Sądzę,że jest fachowcem najwyższej klasy.... O i K jestem zadowolona :) (1) Trafiłam do tego zakładu przez przypadek, i będę tam wracać. Miła obsługa i... klientka