Wykonawstwo usługi i rozmowa z klientem (1) Termin renowacji parkietu umówiony 2 m-ce wcześniej – na 3 dni przed... Arti Choroby dzieci od przeciągów i złej organizacji dotyczącej wietrzenia sal. (1) Zły system wietrzenia sal gimnastycznych np.zimą podczas lekcji gimnastyki,... rodzice fajna knajpka (1) Obsługa mogłaby być lepsza, bo jak na razie to już samą miną nie zachęca do... saligia
TEORIA CHAOSU (1) Odwiedziłem to miejsce wraz z żona i synem ,zamówiliśmy trzy drugie dania,... marcin Olija - opinia (1) Zdałam egzamin za pierwszym podejściem! Bardzo dziękuję instruktorom! Gorąco... Olija super salon (1) witam jestem od niedawna klientka Pana Krzysztofa swietny fryzjer stylista... Dorota Zgadzam się.... (1) Zgadzam się z Wami!!Żałuje,że wcześniej nie miałam okazji-przeczytać-wogóle... Emi27 szkolka (1) nie obrazajmy uczelni.pwsh zasluguje tylko na miano szkolki.cel jaki sobie... student maxim (1) nigdy w życiu nie widziałysmy ienkiego ciasta do pizzy z zakalcem; ani sosu... my Dwa co????? (1) Ludzie to, ze na skwerku nie ma gdzie sie podziac bo na Pokladzie jest dla... gastronom pomorza :/ pod każdym względem (1) Zdarzyło mi się odwiedzić Boolvar trzy razy...o dwa za dużo... Kto tam... Paweł Salon `Maryla` (1) Jestem stałą klientką tego salonu . Pracownice jeszcze nigdy mnie nie... Janina przejezdny - opinia (1) wrażenie robi wystrój - naprawdę świetny ., na drugim miejscu jest... przejezdny ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Dzięki za wiarę we mnie... i podtrzymywanie mnie na duchu:) Gorąco polecam... asia rozczarowani (1) jakiś czas temu mieliśmy tam wesele. powiedzmy że wszystko było na naszej... gość dziekuje:) (1) Aniu dziekuje za cierpliwosc, profesjonalizm, dobra motywacje, zdalam mature... malgosia m.pemanentny (1) M.pemanentny wykonany bardzo profesjonalnie ,miła obsługa,szczerze wszystkim... Małgosia To Polska właśnie (1) Witam. Wczoraj wybraliśmy się do tawerny. Wszystko pięknie i ładnie, tylko... szpaku spodziewalam sie czegos lepszego (1) Bardzo drogo, czekolada wcale mnie nie powalila i jakas taka nijaka... Mycha Super sklep polecam w 100% (1) Znajomy polecił mi ten sklep ponieważ kupił tu rower i jest z niego... a_gila