Nie ma lepszego solarium od CANCUN ! ! ! (1) Byłam w wielu solariach w trójmieście i nie tylko,ale takiego miejsca się... Joanna Krótkie terminy realizacji, polecam. (1) szybko miło i fachowo. nie zdzierają z kasy. Michal arena iris - opinia (1) Cudowne, magiczne miejsce... Nadaje się idealnie zarówno na romantyczne we... arena iris
nie ośrodek prawa jazdy tylko OŚRODEK PSYCHICZNEGO PRZETRWANIA!!! (1) Mimo czystości ,wyraźnej wiedzy instruktora , oraz poziomu nauczania które... max @ (1) Wspaniałą caipirinhe dostalam wielka pyszna i orzezwiajaca. miodzio mckiewixcz Super!!! (1) Pan doktor uratował mi kolano i sprawił, że chodzę. Dziękuję i wszystkieg... Ewa Wojewódzka Nic specjalnego... (1) Dzisiaj byłyśmy w Pinokiu z koleżanką... Duży minus za dym papierosowy... Mała Mi A ja polecam! (1) Jedzenie najlepsze na świecie, miła i fachowa obsługa, a jak ktoś się nie... histeria Maria - opinia (1) Sympatyczna obsluga, przystepne ceny. Polecam. Maria Naprawdę polecam ! (1) Robiłem prawo jazdy 3 lata temu i jeździłem z panem Sławkiem, który naprawde... Adam D. Dziękuję (1) Dziękuję dr Annie Szymańskiej za włożone serce, opieke i wiedzę w ratowanie... Wiśnia bardzo zadowolona pacjentka (1) Jestem pacjentką pani dr Kołodziej która prowadzi mi ciąże , nie dość że... marta greg (1) Bardzo dobry sklep rowerowy,na zamowiony rower nie czekasz dluzej niz 2 dni... greg ZAJEBIOCHA! Polecam (1) Wysoki poziom. Polecam! BASIOR Ania Dz. - opinia (1) Ginekolog z prawdziwym powołaniem!!! Chodziłam do niego z pierwszą ciążą a... Ania Dz. Z podziękowaniami.... (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Doktora Marka za pomoc kiedy była naprawdę... Pacjentka REWELACJA! ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Goraco polecam wszystkim szkolke jazdy Barbara, profesjonalni, cierpliwi i... Maja straszna kicha (1) Miesiąc po wyznaczonym przez dewelopera terminie odbioru do odbioru nie... macrela10 dobry sklep (1) fachowość godna polecenia, nawet jak nie ma danego produktu to w ciągu kilku... kenobi Nie bardzo ta nowa Pani :( (1) Wszystko fajnie tylko gdzie jest p. Iwonka???? Nowa Pani niestety zbyt... Kleo