Polecam (1) Dobrzy fachowcy znaja sie na rzeczy. Do waldka : miałeś pecha albo jeżdzisz... Albercik pozdrawiam (1) DLA CAŁEGO GRONA PEDAGOGICZNEGO - MILYCH WAKACJI. TOM Gabe - opinia (1) Nie dość, że spóźnili się z otwarciem, to jeszcze na posiłek czekałam pół... Gabe
niby miło, ale fachowość godna pożałowania (1) Niby miło, z uśmiechem itp, aczkolwiek wiedza i umiejętności Pani Doktor na... marcin Marek - opinia (1) Dobry warsztat. Właścicielem jest inżynier ktory ma ponad 20 letnie... Marek prefesjonalizm (1) wysoka jokość obsługi ze strony Pana Marcina Hildebrandt. agnieszka sponio szkola:))) (1) przypadkiem natknelam sie na te strone i czytam o jakichs samobojstwach,... angie ktoś - opinia (1) Znam dr Trawinskiego za szpitala Morskiego, jest rewelacyjnym lekarzem;... ktoś dariusz - opinia (1) firma nie kompetentna,brak zrozumienia sprzedawcy,ogólnie brak... dariusz pozdrawiam (1) ...bylam uczmniem tej szkoly od roku1980-1987 , pozdrawiam wszyskich z tych... Monika p. Marcin <333 (1) Polecam przyszłym kierowcom instruktora p. Marcinaa ;D rewelacyjny facet,... milka szkoła na + (1) Rok temu skończyłem i mam pozytywne zdanie o tej szkole. Miki czekoladka Rewelacja! (1) Najlepsza knajpa w 3miescie !:) PS.kompetentna obsługa, którą pozdrawiam... wielbiciel Jestem w szoku... (1) Wprost nie moge uwierzyc z to co czytam negatywnego ponizej. Wczoraj po raz... Anita Nzjlepszy salom kosmetyczny (1) TO najleszpy salon kosmetyczny w jakim byłam. Panie sa miłe, potrafią... Marlla 21 lipiec 2007 (1) Bardzo sympatyczny człowiek, potrafi poświęcić komuś czas i uwagę.Ma świetne... Ilona P. Aga - opinia (1) Bardzo fajne osiedle tylko brakuje durzego parku do zabaw. Aga jest ok (1) Pan Marek, bardzo cierpliwy, dokładny i zarazem "czepailski". Czepia się... Basia Taki właśnie powinien być każdy lekarz! (1) Pan dr Mikaszewski, poza tym, że jest doskonałym specjalistą, ma również... Hanka Natalia - opinia (1) Poleca-chyba wystarczy!!!Korzystam od 2lat i nie wyszlam jeszcze z tego... Natalia