Super warsztat (2) Niskie ceny, szybki montaz i na prawde pro podejscie do klienta. Najlepszy... Jędrula Joanna - opinia (2) Obsługa, klimat oraz rezultaty rewelacyjne .Polecam wszystkim :))) Joanna Tylko Kamil !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Super fryzjer :) Tyle wystarczy.... Wszystkie kobietki z mojej rodzinki do... Monia
Jacek - opinia (1) Bardzo przyjemna obsługa (pozdrawiam śliczną Panią Lucy), fachowo i... Jacek Ford - opinia (1) Jezeli juz wezma się do roboty to można powiedzieć że jest ok. Tylk o cały... Ford do menagera (1) -brudne szklanki do tego stopnia ze nie ma sie ochoty pic nawet przez... skrzat To za moich czasów Doktor wymyślił pojęcie \"sęp\" :) (1) Witam wszystkich.Jak fajnie powspominać Kolibki:)Spędziłam tam właściwie... Ela K. ZAMKNĘLI MAPP-A! (1) Teraz to już nie ma po co przychodzić do Madisona odkad zamknęli jedyny... Benedykt jednym słowem - polecam (1) zrobiłam sobie wczoraj kolczyk w języku- i naprawde nie bolało..... dzis mam... Kinia obsługa-rejestracja (2) Potwierdzam brak profesjonalizmu ze strony pań z rejestracji. Przepływ... kama absolwentka - opinia (1) Ukończyłam tę szkołę już parę lat temu.. Niestety nie ominęła mnie reforma... absolwentka Polecam, bo warto (1) Zero wątpliwości co do wyboru ginekologa. Dr Doering sprawdza się w każdej... agnes j. super szkoła :) (2) gorąco polecam wszystkim Janusza! Świetny instruktor, a przede wszystkim... wiewior:) super stajnia (1) rancho banderoza to oczywiscie najlepsza stajnia w okolicy...najlepsi... Anusia-lolek Co Wy Wiecie?? (1) Najpierw trzeba tam chodzić wtedy sie wypowiadajcie oki?? Kamil pan Marek - rewelka!! (1) Wczoraj zdałem egzamin na kat. "D" i to TYLKO dzięki p.Markowi!! jestem... malecki ! (1) strona internetowa szkoły to www.xlogdynia.fest.pl tam znajdziesz wszystkie... LOLUŚ sagana - opinia (1) Troche sie rozczarowalam, jak przyszlam do tej szkoly.. Jesli ktos chce isc... sagana suuuuper (1) Do salonu fryzjerskiego trafiłam dzięki znajomej.Obsługiwała mnie Pani... Zadowolona w trakcie ciąży (1) jestem w 25 tygodniu ciąży. Prof. jest życzliwy, wizyta wcale nie musi... pacjentka