POD Kreska... (1) Lokal tylko pozornie jest nowoczesny, tak naprawde to niesamowity wechikuł... Dominik Efekt murowany !!! (1) Chesz zdac prawko? Nic prostszego zapisz sie do OSK Efekt i po sprawie.... Krzysiek Gorąco polecam (1) Pierwsze co rzuca się w oczy to piękny wystrój. Fachowa obsluga,... Aneta
GORĄCO POLECAM (1) SUPER SZKOŁA- NAPRAWDĘ WARTO TU STUDIOWAĆ JARO warto studiować (1) Uczelnia nowoczesna,dobrze wyposażona,Panie w dziekanacie również... student zaoczny SUPER, POLECAM (1) Jestem pacjentką pana doktora, mam do niego duże zufanie, jest... Monia Serwis drukarek (1) Jestem bardzo zadowolona , bardzo szybko i sprawnie zostalam obsluzona przez... Kinia rewelacja! (1) Wybrałam się do el-greco z rodziną jakiś czas temu i byliśmy zachwyceni.... różowa Ceny ? (1) Na jakie ceny mniej więcej, należy się przygotować jeśli chodzi o męskie... mielas :) (1) zgadzam sie-profesjonalne studio, robilam kolczyk w bardzo rzadkim i... alex Polecam, lekarz z powolania (1) Lecze sie od trzech lat. I bardzo cenie sobie Panią dr Kujawe za... zosia BAZUJE NA FACHOWCACH (1) OPINIA PODPISANA PRZEZ AREK-TO PRAWDZIWY STEK BZDUR WYMYSLONY PRZEZ PARTACZA... ZDZISIEK Profesjonalny kurs nie tylko dla orłów ;) (1) Wyczerpujące wykłady przekazane w bardzo zjadliwej formie bez suchego... Paweł Z. Chcesz nauczyć się jezdzić - dobrze trafiłeś !!! (1) Zdałam egzamin!! Ośrodek naprawdę godny polecenia, nie znajdziesz lepszych... Izabela A jaki jest koszt wizyty?? (1) darnok Do Ewy... (1) droga Ewo... co do tańca towarzyskiego , hmmm niski poziom... no jezeli... bromZ :) (1) Chodzę do tej szkoły, czasem są fajne pomysły, lecz niestety gorsza... Pauli :) (1) Hej:) mam pytanie, ile wynosi w tej szkole próg punktowy do klasy... Paulinka duży wybór psuje obsługa -- zadufane, nieuprzejme kolesie (1) duzo rowerkow i czesci -- jak w wiekszosci skelow tej (sredniej) wielkosci.... a Wysokie ceny i długie terminy oczekiwania na wizytę (1) Byłam pacjentką przez szereg lat,byłam zadowolona z leczenia i podejścia do... Danka