Dzięki! (1) Serdecznie dziękuje p.Jackowi i Darkowi! Zdecydowanie najlepsi intruktorzy w... karl#88 Miłe wrażenie, i najważniejsze - tanio (1) Kupiłam kask za małe pieniądze (porównywałam potem ceny modelu w necie).... pandora GORĄCO POLECAM !!! (1) Z usług Mirelli korzystam juz od ponad 6 lat. Jestem bardzo zadowolona.... Marzena
Jak dach to tylko tu !!!! (1) Fachowa i profesjonalna pomoc przy wyborze dachu i dodatków. Nie wciskają... Anna Doktor Kujawa (1) jest wspaniałym,doświadczonym lekarzem , chodzę do niej już parę lat i... Alicja Wypasik ;) (2) o maj gosh, wlasnie zdalam, do tej pory jestem w szoku :D Po roku przerwy i... Ewcia :D Druga wizyta (1) Umówione badanie angioTK na 10:00. Godzina 10:10 już leżałem w urządzeniu.... Wiesław Szejerka szału nie ma (1) kort jest bardzo nierowny, dziurawy, w niektorych miejscach za duzo cegly i... aha Bardzo dobra szkoła nauki jazdy (1) Opinia jak najbardziej pozytywna. System szkolenia bardzo dobry.... Paweł zadowolona - opinia (1) Czułam opiekę i pomoc we wszystkim-od pomocy w wyborze ( w cale nie... zadowolona w nowym porcie nie ma sobie rownyh (1) polecam michal Rewelacyjna szkoła!!! (1) Moim zdaniem szkoła jazdy "Barbara" jest chyba najlepszą w Trójmieście.Mówie... Sabina ;) Polecam (1) Przychodnia jest przyjazna pacjentom.Personel miły i kompetentny od recepcji... Łucja ZADOWOLONY SŁUCHACZ (1) Pozdrawiam moją grupę niemiecką i naszą wspaniałą panią lektor! Cała nasza... M.L. Nic dodać nic ująć! (2) Gal Anonim bardzo dobra szkola nauki jazdy (1) przyszlym kierowcom goraco polecam te szkole:mila atmosfera podczas wykladów... Michał Naprawdę przyjazne Studio Mebli Kuchennych (1) W marcu zdecydowałam się na zabudowę kuchenną w studio AGMA. Przedstawiona... Magda super (1) pepe Super szkoła !! (1) Szkoła godna polecenia, cały kurs przebiegał w tak miłej atmosferze, że... inż. Ania B. dobra szkoła (1) Naprawde polecam Andrzej