Badanie HRT (1) Super sprzęt okulistyczny jakiego jeszcze nie widziałam w żadnym gabinecie(... Ewa Anty-perła pomorza (1) Aj, no myślałem, że jestem jedynym jęczącym malkontentem jeśli chodzi o gral,... vonJanoloff skandal (2) przyjmuja cie zawsze milo ale kwalifikacje pracownokow zerowe. kazali mi... zbyszek
Niestety muszę zgodzić się z przedmówcami... (1) Manewru zawracania w ogóle sobie nie przypominam. Parkowanie, ruszanie na... A.P Zadowolony (1) Bardzo miło wspominam kurs na prawko :) Tak jak kolega wyżej napisał teoria... zadowolony kursant Monika - opinia (1) Mam pełne zaufanie do pani doktor!P.Ewa prowadziła mi ciążę,również teraz do... Monika Gorąco polecam (1) słyszałem bardzo dużo pozytywnych komentarzy na temat tej restauracji ale że... Krzysztof super obsluga (1) bardzo dobra obsluga mozliwosc negocjacji cen piotr rogaczewski Polecam,,, (1) szkoła prywatna, ale swietne warunki studiowania, dobrzey wykłądowcy i spore... Ola Smacznie i stylowo (1) Miejsce jedyne w swoim rodzaju, orientalny klimat zachwyca, potrawy... Ania Szał!!!!!!! (1) Taki sklep a gdzie strona internetowa!!!!!!!!!Aż takich fajnych sklepów to... Aga :) (1) Uczeszczam na zajecia juz rok i jest szczerze zahcywcona:) z. klient (1) Po 3 zabiegach znaczna poprawa zdrowia. Piotr Takich salonów więcej! (1) Z wielką obawą udałam się na zabieg, słysząc o możliwym bólu, o niedokładnym... Gosiaczek Wygrałam konkurs! (1) Wcześniej zamieściłam swoją opinię o gabinecie Sun4You. Teraz chcę... Boska Polecam (1) zdecydowanie polecam! Małgosia Do absolwenta (1) Słuchaj kim kolwiek jesteś ja chodziłem tam przez 1 rok i wiem jak tam jest.... Ziom Obsługa - Tragedia (1) Byłam dwa razy - bo "warto dać szansę" W Tajlandii byłam jakiś czas temu na... Ewa wymiana opon! (1) robią niesolidnie-po przejechaniu kilkudziesięciu km. opony puszczają... wlad Super! (1) Wziąłem w Sorisso kilka dodatkowych jazd i dowiedziałem się o mojej jezdzie... sgr