Mietek jesteś wielki!!! (1) "To była przyjemnosć Panią egzaminować."- takie to słowa usłyszałam po 45... Agnieszka rewelka (1) swietna szkoła, insruktorzy tez swietni, wprawdzie chodze od niedawna, ale... suzzie Polecam (1) Mila sympatyczna obsługa bardzo dobre jedzenie profesjonalna organizacja... jay-z
Polecam wszystkim! (1) Zdałam za pierwszym razem:) Jazdy u Pana Krzysztofa to prawdziwa... Hansi Rewelacja! :) (1) Jak w tytule - po prostu rewelacja! Takiego miejsca brakowało w 3city! :)... Alka Nie jest źle (1) Wcześniej byłam zapisana do przychodni koło Opery. Po kolejnej akcji, gdy... gaba firma nie istnieje (1) firma nie istnieje, proszę o jej wykreślenie z portalu właściciel IDA - opinia (1) gabeil ktory byl na starym miejscu byl o wiele fajniejszy. co do pracownikow... IDA Zawiedziona (1) Nie polecam przychodni dentystycznej.Już na samym wejściu wita nas bardzo... Monika zgroza (1) Długo by opisywać jak zostałam potraktowana na oddziale położnictwa na... AG Wesele - tylko w Karczmie Trzy Dęby (1) Witam, właśnie wspólnie z moją swieżo poślubioną małżonką dochodzimy do... Nowożeńcy Gdyby nie ta obsluga...... (1) Gdyby nie ta obsługa byłoby miło..... na jedzonko czekaliśmy na miejscu 40... Niezadowolony..... Polecam (1) Panie Wojtku dziękuję za Pana spokój, cierpliwość i serdecznie. Wiem, że nie... kaja przerwany kurs (1) Opinia moja o ośrodku jest bardzo dobra! Myślę ze jakość w największym... uwe Kamila - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona :)) zrobiono mi rewelacyjny balejaż i super obcięto... Kamila najlepsza pizza w trojmiescie (1) Nie zgadzam sie z wieloma negatywnymi opiniami, bylam tam nie raz i bardzo... Aleksandra Lazio.... (1) Pracowałam tam kilka dni w lato. Powiem tak: nie wspominam tego dobrze.... studentka Jak jest kierownikiem to mysli ze wszystko moze (1) Jestem zbulwersowana podejsciem kierownika przychodni(ale nie tylko)do... monia Magda - opinia (1) Zdziwila mnie bardzo opinia Pani Joanny z zagrozoną ciaza. Pani dooktor... Magda Lubię Ekolan (1) Mieszkanka mogą byc ja nie narzekam. mialam kilka reklamacji reakcja była... kse