kupilem sobie rowerek:) (1) Witam ostatnio zakupilem tam rowerek haro v4 :) cudowny rowerek tarcze... michal szkoda...... (1) szkoda ze droga DRL nie pozostawila swojego adresu email :/... stokrotka Podziękowania!!! (1) Ufff, egzamin zdany;) i to tylko dzięki rewelacyjnemu instruktorowi... Natalia Tyszko
trudno o jednoznaczną opinię ale... (1) Skusiła nas reklama, że w soboty i niedziele Rozmaryn proponuje 50% zniżki... Aga&Tomek Oby więcej takich lekarzy (1) Doktor Rafał to świetny specjalista, bezbłędnie mnie zdiagnozował i postawił... Mysza Goraco polecam (1) Bardzo miła obsluga , wyśmienite jedzonko i domowa atmosfera - to gwarancja... Magdalena Kurczewska-Svensson jako pacjentka NFZ (1) Gdyby nie Pani w rejestracji głównej czekałabym 3 miesiące na badanie!... bez Fachowcy !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Oni naprawdę są bardzo dobrzy nic dodać nic ująć więcej takich. Artur Polecam (1) Ja zrobiłam sobie motylka na ... ASIA ok (1) bardzo dobry gabinet marek Doslownie szok !!! Co za obsluga... (czyt. beznadzieja) (1) Brak slow, zeby opisac bezczelnosc i chamstwo obslugi w w/w sklepie... Po... Gherkin Instalacja naprawiona! Polecam (1) Autorad naprawił część spalonej instalacji za darmo!!! Wymienione zostały... Maciek potwierdzam - są naprawdę dobrzy (2) przyznam, że już miałem wybrane miejsce instalacji alarmu, gdy wszedłem na... krzy$iek (vw bora) Polecam (1) Polecam każdemu! Miła fachowa i profesjonalna kadra ! wampirella Wielki SYF!!! (1) TO cos nie nie wiem czy mozna nazwac internetem.. po prostu zenujaca firma... bambo Bardzo się bałam (2) Najbardziej bałam się podczas zabiegu (usuwanie znamion barwnikowych) ciszy... L.Sz. szczerze polecam (1) dobre miejsce na chwilę wytchnienia, czekolada fantastyczna, mam nadzieję,... Magrat Najbardziej złośliwa kursantka :-) (2) Janusz to "wredny szczurzy pyszczek”... gęba mu się jarzy od rana do... Joanna C. tragedia !!!! (1) Opóżnienie ponad 1 rok, standard wykonania bardzo zły, bardzo wiele usterek... Alik doskonały, niepretensjonalny fryzjer w Sopocie (1) jestem facetem i choć nie przywiązuję przesadnej wagi do balejaży, to z... marek