Gorąco polecam! (1) Pani Ania zrobiła mi makijaż ślubny - rewelacja! Piękne wykonanie, super... Ania Fajny klub (1) Różne oceny słyszałem o tym klubie. Że snobistyczny, dla wybranych i drogi.... Robert RAJ NA ZIEMII (1) Kocham tę restaurację!!! miyu
Naprawdę warte polecenia!!! (1) Miło, szybko (w terminie), skutecznie i naprawdę profesjonalnie. Jestem... Ida salon (1) Salon pani Bożenki Pajor jest rewelacyjny znajdują sie w nim poprostu... iwonka Gabinet godny polecenia! (1) Szczególnie polecam panią Renate. Wreszcie znalazłam profesonalną osobę... Kasia Najlepsi z najlepszych !!! (1) Powiem tak. Uwielbiam jeść. Moje wojaże po świecie zawsze znaczę szlakiem... Sławomir Lewandowski nareszcie coś konkretnego (1) Dla mnie bomba, chłopaki proponują różne rozwiązania, jeśli chodzi o... amarl Szpital Pierwsza Klasa (1) Musze przyznac ze ja osobiscie nie znam lepszego szpitala dzieciecego w... Agnieszka Warto odwiedzić właśnie ten gabinet (1) Byłam bardzo zadowolona po wizycie u pani doktor, która okazała się bardzo... Anita Super (1) J. P. Rewelacyjne Panie :) (1) Wszedłem do tego optyka- już chyba 4 z kolei, w zasadzie się rozejrzeć i... Michał Rewelacja:) (1) Zachecona opiniami postanowilam sie tam wybrac i musze przyznac ze jestem... magicks Fajne przedszkole (1) Moja córeczka chodziła do tego przedszkola przez pół roku. Opieka jest... Moona ZABUDOWA (1) W 2006 roku była robiona kuchnia ,teraz zabudowa nic się nie zmieniło w... Roman ochrona (1) ochrona nie rozroznia obuwia sportowego od innego i przez tonie wszedłem... defensywny nareszcie!! (1) nareszcie klinika i lekarze godni polecenia :) polecam dr. Stencel- wyjasnił... zosia Super instruktor:-) (1) Chciałem wszystkim polecić gorąco naukę w Elce w Gdańsku i praktykę u Adama... Krzysiek Aśka - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z wizyty, opieki. zostałam przyjęta w trybie... Aśka Fajny sklepik (1) Fajny nowy sklepik z cześciami do francuzów,fajna i fachowa obsługa,widać ze... LOKO