Podziękowania dla instruktora (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Januszem Opielą i zgadzam się z opinią... Kinga Tylko Wiesia lub p.Bogna (2) jesli chodzi o kamila, przyznaje opini nizej pokazałam na foto co chce a on... Monika Oceniać sprawiedliwie (1) Witam, a moze tak oceniając serwis nie obrażać przy tym pracowników... Anulka56
zawsze się jest zadowolonym (1) Chodzę do tego zakładu już 5 lat! Ja sie czeszę u Beatki, która jest... Malunia Przyjazne przedszkole (1) Przedszkole na ulicy Długiej to najlepsza placówka do jakiej mogło trafic... Katarzyna Sylwek - opinia (1) Fachowa obsługa za rozsądną cenę Sylwek :) (1) Bylam w tej restauracji ostatnio i musze przyznać ze trochę się polepszyło:) kiki instruktor z powolaniem :-))) (2) Zdesperowana i zniechęcona kolejnymi nieudanymi próbami zdania egzaminu... Gosia KOLL - opinia (1) NAUCZYCIELKA ZE SWIETLICY JESDNA TAKA JEST TYLKO NA SWIECIE WREDNA KOLL Stała klientka od wielu lat. - opinia (1) Lubię robić u was zakupy, ale nie przed świętami bo wtedy jest tyle ludzi i... Stała klientka od wielu lat. nic nie można znaleść (1) wszystko rozproszone. w Tesco na Karwinach byłam raz jeden i jedyny bo nigdy... k Tragedia (1) Nie ma gorszego internetu niż ten z NET-SAT MEDIA. Odradzam wszystkim nie... Zły świetne dania z makaronem (1) Penne z kurczakiem w sosie śmietanowym jest super dla tych którzy nie lubią... k. Ocena po latach (1) Szkoda że szkoła nie posiada własnej strony internetowej. W dzisiejszych... Antal Adam - opinia (1) Co roku pojawiam się tam na szczepieniu i na kontroli stanu zdrowia mojego... Adam ... (1) od kiedy pojawiła się ta kanjpa w Orłowie to od tego czasu bywam tam bardzo... Aleksandra Maja - opinia (1) Szukalam, szukalam i w koncu znalazlam "swojego" fryzjera. Wczoraj mialam... Maja Super wasztat (1) Niskie ceny, bardzo miła obsługa,dogodne terminy, jakość wykonywanych usług... Mariola Mam barzdo dobre doświadczenia z tej kliniki (1) Bardzo dobra opieka lekarska. Szczególnie polecam dr Lewczuk (endokrynolog)... Gaba kika - opinia (1) Moje dziecko jest alergikiem i uczęszcza do tej placówki. Muszę przyznać... kika