Oszukiwanie klienta (1) Nie pierwszy raz robiąc zakupy w Auchan chciano mnie oszukać na cenie... KLIENT Michał (1) Niedawno zdałem prawo jazdy oczywiście za pierwszym razem w czasie kursu nie... Michał Super szkoła! (1) Świetna atmosfera, wysoka zdawalność, poprostu cud miód:) Naprawde mili... Marta
Świetna obsługa i naprawdę dobre jedzenie!!!!! (1) Karol Marek - opinia (1) Super miejsce.Byłem w niedzielę, prezentowali kuchnię pod hasłem... Marek Ta szkoła jest spoko!! (1) Jak dla mnie to ta szkoła jest bardzo spoko!!. Dzięki niej oraz za pomocą... Natalia Kruszka ELBLĄŻANIE - opinia (1) PRZYJECHALIŚMY Z ELBLĄGA NA DŁUGI SPACER PO GDAŃSKIEJ STARÓWCE.... ELBLĄŻANIE money money (1) To gabinet nastawiony wyłącznie na wysysanie kasy z potencjalnego klienta.... maria26 Polecam!!!! .Jedzenie wyjatkowo smaczne .Obsługa taka ,jak powina (1) być - miła i szybka.. Teraz małym drukiem...szkoda AŻ, żeby taki... Anna POLECAM TE MIEJSCE!! (1) naprawde fajnie............................. dmnnnnnnnn średnio (1) Mieszkanie odebrałem niedawno, opiszę w skrócie jak to wyglądało od... rey Jest OKey (1) Już wkrótce będę kończyć ta uczelnie, wiec moja wypowiedz jest podparta... ANGi amatorszczyzna (1) Wygląda jak posklejane z części znalezionych w demobilu po innych... orłowianin Szkoła jest super (1) Uczęszczam juz na drugi kurs. Córka ma prawie roczek i uwielbia zabawę w... Magda z Hanią Wiele się nauczysz (1) BHT jest stajnią bardzo profesionalną, ze wspaniałymi instruktorami i końmi... Szu dziesiec lat mlodsza (1) rewelacja nie trzeba plastycznej chirurgi aby poczuc sie o kilka lat... PAULLETE Alegria ! (1) Trzeba pielęgnowac takie miejsca jak Teatr Miniatura o to! Pardal Abada Krzysiek - opinia (1) Jaki jest próg w tym roku do matematyczno-fizycznej?? Krzysiek NAJGORSZY ODDZIAL W TRÓJMIEŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nie polecam!!! obsługa w dziale obsługi kont poniżej krytyki. Godziny... dama kier Szkoła w porządku!!! (1) Ukonczylem w TEB Edukacja informatyke - bylo na prawde w porzadku. Niezly... FOX