Ryszard gutowski - opinia (1) Bardzo uprzejma i fachowa obsługa Ryszard gutowski Polecam wszystkim (1) Zakupy w miłym towarzystwie, w okazyjnych cenach. Dawid Bardzo smacznie:) (1) Restauracyjka mała i wystrój dość skąpy..gdyby nie lampy i muzyczka to nie... gosiaczek
ja - opinia (1) elo luban:) ja km (1) bardzo agresywne sprzataczki :) ja tak sobie... (1) co mam napisać o szkole policealnej w której się uczę i za razem w szkole w... grussod nieznajomy - opinia (1) pizza rewelacja,dania te, tylko dlaczego na szarym końcu. Niemogliście... nieznajomy miało być, a nie ma (1) Może inne surówki będziecie serwować? Czy w fastfoodzie będą też takie same... coraz rzadszy klient super sklep! w koncu wszystko w jednym miejscu (1) Kupowalem tu obudowe, zasilacz i chlodzenie procesora. W koncu wszystko... Śledziu polecam (1) moje ulubione miejsce, na dobe jedzenie, pyszna kawke - odwiedzam je... ania Paweł jest fajniutki!!!! (1) Nie prawda, że Paweł źle strzyże. Chodze do Trendow od prawie roku. Ostatnie... Marzycielka bardzo fajnie:-) (1) a ja jestem stała klientką Hawany na Przymorzu i musze powiedzieć, że dopóki... stała klientka PB - opinia (1) Za wysokie ceny w stosunku do jakości. Małe porcje. Do zdzierczych cen... PB dr Gniadek (1) bardzo zaangażowany w pracę - w moim przypadku miał pewne podejrzenia co do... wisienka ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO KORZESTANIA Z NASZYCH USŁUG. (1) WITAM WSZYSTKICH.Mam na imie MIRELLA i od 1.01.2007r. jestem nową... Mirella Chylińska Bardzo miło i przytulnie. (1) Miło się siedzi bo i wystrój przytulny, i kominek trzaska, i sympatyczne... zojkaojka P O L E C A M (1) W firmie "P.H.U. FILAR" zamawialismy z mężem w zeszłym roku 9 sztuk drzwi do... A.W Bojarscy bardzo miłe zajęcia (1) Pierwszy raz byłam na zajęciach, byłam spokojnia i bardzo podobał mi się... kama polecam gorąco (1) polecam gorąco tę szkołę jazdy, prawo jazdy już mam ale nei jeździłam bardzo... hania Przemek - opinia (1) Przemek