MSU biznes elektroniczny- AM Gdynia czy UG ??? (2) Witam Chciałabym pójść na magisterskie studia uzupelniające o specjalności... lucka STUDIOWANIE NA UG (1) PROSZE NAPISZCIE JAK STUDIUJE SIE ZAOCZNIE NA UG.JACY WYKLADOWCY,CZY JEST... dziób SZKOŁA MORSKA CZY UNIWERSYTET GDAŃSKI (3) PORADŹCIE KTÓRA SZKOŁA LEPSZA, PROSZĘ O RADĘ UCZĄCYCH SIE TAM STUDENTÓW,... Gosia...
Wesele - sala platynowa (0) Wesele mieliśmy bardzo udane. Manager sali był bardzo pomocny. Jego rady... Aga Rewelacja (0) Serdecznie polecam. Byłem z Westem Etną, pomimo bardzo dużego zarostu pieska,... Mateusz Wesele - sala platynowa (0) Wesele mieliśmy bardzo udane. Manager sali był bardzo pomocny. Jego rady... Aga Wesele - sala platynowa (0) Wesele mieliśmy bardzo udane. Manager sali był bardzo pomocny. Jego rady... Aga Super Usługa ! (0) Dywanik super wyprany ! W przyzwoitej CENIE bardzo miła obsługa,najwyższa... Roman Wesele czerwiec 2014 (0) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wesela, przede wszystkim BARDZO wysoka jakość... Arek Rewelacja!!! (0) Malutkie, przytulne, spokojne przedszkole. Dzieci czują się bezpiecznie.... Mama Wesele czerwiec 2014 (0) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wesela, przede wszystkim BARDZO wysoka jakość... Arek Kat. C (0) Polecam. Nauka na wysokim poziomie. Instruktorzy zwracają uwagę na szczegóły... Tomek Gorąco polecem (0) Potwierdzam poniższe opinie!! Panowie bardzo rzetelnie podeszli do mojego... Tadeusz z Gdańska Ryszard - opinia (0) Wygladalo to tak.... Zaplacilem za kurs kat C , wyjezdzilem 30 godz.dobrze... Ryszard Uczą skutecznie, z pasją, cierpliwością i... poświęceniem! (0) Zdałem egzamin w przedostatni dzień 2011 roku. Do Akademii trafiłem po... Pablo AREK ZE STAROGARDU - opinia (0) OD KILKU LAT JESTEM STAŁYM KLIENTEM HURTOWNI KALINA,ZAJMUJĘ SIĘ GŁÓWNIE... AREK ZE STAROGARDU To już nie to co kiedyś... (0) Stało się. Tawerna z bardzo fajnego miejsca, które kiedyś miało swój... Gogol Super knajpa! (0) Bardzo fajny lokal, z miłą obsługą i świetnym jedzeniem. Idealny na imprezy... robfox Pozytywnie (0) Samochód oraz wykładzina jak nowa, polecam usługi Pana Darka. Sebastian Firma godna polecenia (0) To już drugi raz kiedy skorzystałem z usług firmy Stol-Kos - zleciłem... Dariusz