jestem oczarowana (1) Wizyty przebiegają sprawnie i w miłej atmosferze. Moim zdaniem, Pani doktor... Joanna 100 % zadowolenia (1) Pani doktor jest nie tylko profesjonalnym lekarzem ale i bardzo ciepłą i... olenka Polecam (1) Byłam pacjentką dr Ratnickiej przez wiele lat i przez cały ten czas miałam... Agnieszka
stała klientka - opinia (1) Chciałam tylko powiedzieć i jednoczesnie poprosić aby zastepstwa za... stała klientka Polecam Wszystkim Salon La Femme - Naprawdę Warto! (1) Odwiedziłem Salon La Famme i nie żałuje swojej decyzji dotyczącej wyboru... Patryk Profesjonalne leczenie (1) Eurodent to jedna z nielicznych praktych na europejski poziomie. Marcin Zwierzątka w dobrych rękach (1) Polecam usługi weterynaryjne u dr Rafalskiego, trafne diagnozy, szybkie... Fisia Fantastyczne jedzenie !!! Lokal obowiązkowy!!! (1) Fantastyczne mięska, pierogi i zupy. Szczególnie polecam zestaw pierogi z... Magda świetna jakość!!!! (1) trafiłam do salonu przypadkiem ponieważ mieszkałam w tym hotelu i jestem pod... krystyna Smacznie, niedrogo, domowo! (1) Bardzo przyjemne miejsce na rodzinny obiad. Polecam polędwiczkę w sosie... Magda Moja ulubiona restauracja w Gdyni! (1) Wspaniałe jedzenie !!! Szczególnie steki i mięska zawijane ręcznie w małe... Magda ahroun - opinia (1) Jest tu bardzo sympatycznie. Jedyny minus to taki, że zaczyna robić się... ahroun Kasia Tarkowska - opinia (1) Aby więcej taki lekarzy w podejściem do pacjenta /małego/ i fachowa,... Kasia Tarkowska POLECAM (1) Gorąco polecam i zachęcam do odwiedzenia Cancun , miła atmosfera, łóżka jak... A ODPOWIEDŹ dla Hmmm..... (1) w 16 -to letniej karierze wychowane pary B i A klasy , III kat.... instruktor TOP dance beznadzieja (1) to jest brodzik nie basen! w najpłytszym miejscu płynąc dotyka się niecki! I... mieszkaniec suchanina (od niedaw super pizza (1) Jadam tam bardzo często z bratem i mężem. Obsługa na poziomie, a jedzenie... miłośniczka pizzy super!!!! (1) TAkich lekarzy dla naszych pupilow powinno byc wiecej.Panowie jestescie... BArt Świetny lokal... ale (1) Barbados to moja ulubiona knajpa... fajny klimacik, normalne towarzystwo,... Asia :-) Dr. Klotz IIIa ;P - opinia (1) Szkoła bardzo fajna, ale... Poziom nauczania - zależy od nauczyciela.... Dr. Klotz IIIa ;P