stała klientka (1) Jestem stałą klientą tego salonu fryzjerskiego. Ceny są bardzo przystępne,... owieczka wspaniałe wspomnienia i ludzie (1) nie żałuję wyboru. pozdrawiam wszystkich nauczycieli i dziękuję za te 3... absolwentka 2006 Polecam (1) Bardzo dobry sklep, fachowa i kompetentna obsluga oraz bardzo dobry wybor... ld
Lan Net (1) Mieszkam w Rumi i jestem zadowolony, sieć działa całkiem dobrze a korzystam... gs Prosze o informacje! (1) Jestem zainteresowana podjeciem nauki w tej szkole na kierunku Informatyka w... kasia chyba najtańsze okulary w centrum..... (1) chyba najtańsze okulary w centrum..... remek J. R. - opinia (1) Pan Doktor jest nie tylko fachowcem, ale przede wszystkim wspaniałym... J. R. NAJGORSZY SKLEP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jeśli ktoś się zastanawia nad zakupami w ESC to ODRADZAM!!! W momencie kiedy... klient POLECAM 8+)) (1) Gdyby wszyscy instruktorzy nauki jazdy uczyli tak jak p. Krzysztof z... Kasia nie polecam (1) Po ostatnich dwóch wizytach w CS postanowiłam zmienić dentystę. Pierwszy... zniesmaczona ;-) Gotti - opinia (1) Kolego, co Ty wypisujesz za farmazony? Myślisz, że ci niezadowoleni, którzy... Gotti bardzo pozytywnie! (1) bardzo dobry poziom nauczania .miła obsługa.chłopaki bardzo dobrze ucza... FILIP ania - opinia (1) Jestem bardzo nie zadowolona z tej przychodni, czekałam ponad miesiąc na... ania Optima jest dobra :) (1) Moim zdaniem to bardzo dobry ośrodek:) zdałam prawko za pierwsyzm razem:)... Gosia Szybko sprawnie i bez komplikacji (1) Do dr Cieśli trafiłem praktycznie ze stołu operacyjnego Akademii Medycznej z... Piotr W. coraz lepiej (1) duża poprawa od pewnego czasu coraz milej tak trzymać klient dorota (1) zawsze jest problem z umawianiem się na wizyty w godzinach popołudniowych,... dorota JES WKONCU TAK JAK MA BYC. (1) WKONCU JESTEM ZADOWOLONY ZE SWOJEGO STRZYZENIA,P.Mirella jest naprawde... Igor super szkoła (1) koniki są super i chodzą jakby były na pilota!!! to nie są jakieś zwykłe... zachwycona CIELĘCINA Z BAKŁAŻANEM - WIEPRZOWINA PO SYCZUAŃSKU (1) Nie bede tu wymieniał całej "karty" - rewelacja, kto nie spróbował nie wie... wentyl