POLECAM!!! (1) Wykupiłam dodatkowe jazdy w tej szkole i naprawdę nauczono i włożono mi do... Ania Szczerze polecam (1) Trafilam do pani doktor z nadzerka i pani doktor jako jedyna dokladnie mi... Ania czy to najlepsza lecznica w Trójmieście? (1) według mnie nie jest to najlepsza lecznica w trojmieście ,widac bezosobowe... Fryderyk
Do beznadzieji (1) Kilka rzeczy sie nie zgadza-wyposazenie sali jest zgodne z dz.ustaw,co do... LECH ODROBNY Polecam (1) Szkola jest świetna. Fatih Jestem zadowolony (1) Szkoła jest bardzo przyjazna dzieciom i rodzicom. Prowadzona w przemyślany i... Danziger Dzięki chłopaki za serce i cierpliwość! (1) Cierpliwi ale wymagający, weseli ale kompetentni, pomysłowi ale nie nudni,... Mała Mi tzreba ich poznać (1) Fachowcy wywodzący się z Autoradu gdzie jeżdziłem od lat . Będę do nich... Andrzej SSSSUUUUPPPPPEEERRRR!!!!!! (1) Osobiscie uważam, ze zajęcia zarówno z Nauki Pływania jak i z Aqua Fitness... mati super klimat (1) brak presji i wyscigu szczurow jesli sie chce mozna sie wiele nauczyc :)... nacpa Alicja - opinia (1) Od kilku tygodni w każdą niedzielę spotykamy się calą rodziną w Malinowym... Alicja Artusek - EuroCompact :) jazdy dodatkowe w pigułce :D (1) Kolejna zadowolona kursantka dopisuje się do listy. Uhahana po uszy z uwagi... Iza Szwajcarska jakosc (1) Moja opinia jest bardzo pozytywna jestem zadowolonyz obsługi i jakosci... luxor reklamacja (1) Polecam jak najbardziej.Szyba została zamontowana fachowo.Ale niestety z... Marcin Nowakowski warte polecenia (1) Byłem i montowałem.Szybka miła i profesjonalna obsługa.Może ceny nie są za... Andrzej Świetny lekarz (1) Wizyty są miłe, lekarz pamięta swoje pacjentki, dokładnie tłumaczy i... Magda Nigdy więcej Tomografii Komputerowej w Swissmedzie!!!!!! (1) Byłam na Tomografii Komputerowej w Swissmedzie, skierowanie dostałam od... Ola Tragedia (1) Jakoś internetu tragiczna transfer wolny lub wcale go niema. (szczególnie w... adik Kasia - opinia (1) Naprawdę najlepsza pizza jaką jadłam, wszystkim polecam Kasia szkoda, że już dawno temu zlikwidowane... (1) ...posyłałam tam swoje dziecko kilka lat temu i nie wyobrażam sobie lepszej... Kasia