SUPER!!! (1) Panowie cyklinowali i lakierowali mi parkiety.Jestem bardzo... Sopocianin absolwentka oph i msu oph (1) Uczelnia jak każda inna. Są przedmioty nad którymi trzeba solidnie się... zapałka Nie można tu nie przyjsć!!! (1) Gorąco polecam wszystkim koneserom naprawdę dobrej kawy i nie tylko!!!! wybredna
Gorąco polecam (1) Gorąco polecam szkołe, przemiły i profesjonalny personel, zwłaszcza... zaq44 Żółwik i Pędziwiatr :) (1) Panowie są bardzo sympatyczni i dobrze się dobrali...Żółwik i Pędziwiatr... Justyna i Małgorzata :) karo - opinia (1) Polecam! Pan Doktor (Adam) jest bardzo miły, no i wysłuchał moich sugestii,... karo PO PROSTU POLECAM!!! (1) Moja SKODA FABIA została zabezpieczona szybko i fachowo.Obsługa... Krzysztof Jabłoński Świetna Szkoła - gorąco polecam!!!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin, ogólnie moja ocena tej szkoły nauki jazdy jest... Kamila bez (1) Jest to jedno z lepszych gimnazjów. Jeśli ktoś nie chce się uczyć to poziom... mama :) (1) Fajnie jest tam i tyle :) Kasia nie polecam (1) tragiczna obsługa... nie zdazylem nawet wygodnie usiasc a podeszla do mnie... Kamil REWELACJA (1) Pan Andrzej jest naszym lekarzem rodzinnym od wielu lat i nie wyobrażam... Martyna Same plusy!!! (1) Z Trendów zawsze wychodze zadowolona. Lubie zmieniac fryzjerow, ale od... Andzela Smakoszom odradzam (1) Wczoraj odwiedziałm Kansai. Wcześniej czytałam wszystkie zamieszczone tu... Maga WIĘCEJ TAKICH SZKÓŁ (1) SUPER SZKOŁA, KAMERALNA I BARDZO BEZPIECZNA.WIĘCEJ TAKICH SZKÓŁ GDZIE... KRZYSZTOF Naprawdę warto!!! (1) Gorąco polecam Instytut Urody. Obsługa profesjinalna, naprawdę można sie... Lidia SYMFONIA_bezpłatnie (1) Tutaj nauczysz się ZA DARMO programu „SYMFONIA„ zobacz koniecznie... teacher super warsztatosklep(nowomowa;) (1) złożą rower wedłóg wymagań,nie naciągają,fachowo i sprawnie,żadnych... Darek :) (1) Witam ponownie chłopakow;) nooooooooooo to sie nazywa studio, ekipa i... MEGI pankracynka - opinia (1) oddałam drukarke do serwisu tydzień przed weekendem majowym, odebrałam... pankracynka