Tak powinno byc wszedzie! (1) To mi sie podoba, takiego kogos brakowalo mojej coreczce ktora nienawidzi... Ania Sz. Dzięki!!!! (1) Po rocznej przerwie w podejściach do egzaminu, wsiadłem do samochodu na 4h... Rafał po co podalicie ten numer (1) dzwonac pod podany numer odrazu slyszy sie w suchawce ze poczta glosowa jest... sesunia
Patryk (1) Patryj jest fryzjerem i idealnie dobiera kolor i umie ścianć z nieprzeciętna... Asia TYLKO DLA CIERPLIWYCH, Z GRUBYM PORTFELEM, NA DIECIE I Z DUŻĄ WADĄ WZROKU!!! (1) Porażka! Na herbatę (letnią wodę w niedomytych filiżankach, na obtłuczonym... Agnieszka Na poprawę nastroju i sylwetki (1) Polecam zajęcia u Pana Marka niezależnie od Waszego wieku. Tam odnajdziecie... pony BEZNADZIEJA! (1) Omijajcie tą szkołę wielkim łukiem! dostają się tu same odrzuty! ludzie co... Marecka rozczarowanie (2) Wiele obiecywalam sobie po kolacji w Zielonym Dworze. Bylam na firmowej... Sz. Jak na początek działalności super i tak trzymać! (1) Rozpoczęliście tak niedawno, a już się o Was mówi (dobrze). Bardzo... Krzysztof i Aga Polecam bardzo gorąco (1) Chodzę na masaże od ponad pół roku i jestem bardzo bardzo zadowolona.... Marta Extra-CREDO najlepsze (1) Credo jest najlepszym ośrodkiem w trójmieście.Zdałam za pierwszym razem ale... Hamster Serdeczne podziękowania !!! (1) Serdecznie dziękuję za trafną diagnozę i natychmiastowy zabieg, któy... Artur kini-a - opinia (1) Witam Dziwię się, że tak mało opinii jest o kursach Top Dance. Dlaczego ?... kini-a Najlepsza szkola salsy w Trojmiescie (1) Z SalsaKings jestem zwiazany juz od poltora roku. W tym czasie bralem udzial... Marek super:)) (1) lecze sie u doktor Gorczynskiej stomatolog i kazdemu polecam wspaniala... agusia Osiedle Hynka (2) Wlasnie odebralem mieszkanie na Hynka. Nie obylo sie bez kilku spotkan... konewski Zdałam :-D (1) Pierwszorzędny ośrodek z wysokim poziomem nauczania. Uznanie dla pana... świeżo upieczony kierowca DROGI (1) barzdzo drogo i slaba jakosc serwisu kedzior bardzo miła pani a na dodatek świetny specjalista (1) Widać że zna się na tym co robi, ma niezłą praktykę za sobą i ogromną wiedzę M KP jest ok (1) To jest bardzo fajna szkoła.. polecam !! ucz