Ola - opinia (1) Gorąco polecam dr Skórę - trafna diagnoza i miła atmosfera. Profesjonalnie! Ola Ania - opinia (1) Od kilku lat jestem pacjentką dr Skóry i poleciłam go już nie jednej osobie.... Ania sciema (1) WSMSGiP to pod względem nauczania bardzo dobra uczelnia, szkoda tylko, że... cvn
Szkółka Vectra -świetna sprawa:)) (1) Polecam wszystkim instruktorów, którzy tam jeżdżą, a konkretnie pana Leszka,... Agatka pff.. (1) Nie wiem ale jak dla mnie to w ogole to nie jest bowling...tor za... Diamond pozdrowienia dla kucharza (1) fajnie, super jedzenie, muza może być powodzenia magar Profesjonalnie i miło (1) Uważam,że Endomed zasługuje na wyróżnienie.Dobry dostęp do... zadowolony pacjent Spoko ośrodek (2) Zajęcia teoretyczne moze troszkę za bardzo rozciągające się w czasie, ale... kursant:p POLECAM !!!! (1) Super, świetni ludzie i atmosfera. Już po egzaminie, oczywiście zdany.... dominik A ja jestem zadowolony (1) Zakupilem mieszkanie pol roku temu. Jezeli chodzi o kredyt to mam bardzo... mieszkaniec osowy Kinga - opinia (1) polecam to male studio modelowania sylwetki jest bardzo fajna atmosfera i co... Kinga PLANETA jest OK (1) Jako mieszkanka musze przyznac, że jestem super zadowolona i podziwiam firmę... ewaw kiepsko (1) najgorszy sklep w jakim mialam okazje robic zakupy,wiecznie brakuje towaru... agata Agata - opinia (1) Naprawdę świetny!!!! Polecam ten salon! Miła obsługa, przyjazna atmosfera, a... Agata Super Szkoła polecam !! (1) Witam zdałem egzamin za drugim podejściem :) Co do instruktora to nie... Jerzy POLECAM (1) często robie zakupy co za tym idzie kożystam również z serwisu i nie zdażyło... marek w. ceny niskie ale co z tego?? (1) naprawde Panowie szkoda słów... lepiej weźcie się za sprzedaż buraków...... adam kłamca i cham (1) Przy wymianie pompy paliwa natknąłem się na: - cenę pompy 800 zł i... WWalker partacze i naciągacze (1) Naprawiałem powypadkowo auto stuknięte w tył na trasie. "Bezgotówkowa"... WWalker SUPER (1) Barmanka boska....prawię sie zakochałem od 1 wejrzenia....ciśnienie mi... Paweł Wilkicki