Bardzo słaby !!!!! (1) Jeździłem różnymi samochodami i korzystałem z serwisów różnych marek, ale... WW Fatalna (1) Nigdy wiecej spozycia w tej pizzeri My zgadzam sie (1) kiedy moj rocznik byl w tej szkole to jeszcze cos tam sie dzialo, obecnie z... wrobelek
TYLKO TU!! (1) Polecam nie będe się rozpisywała dlaczego, sprawdzcie sami NAPRAWDE WARTO!! Kasia S. "Optima" to dobry wybór (1) Właśnie zdałem egzamin na prawo jazdy. Zawdzięczam to wspaniałemu i... Marcin Poprawiło się (2) Muszę być obiektywny i napisać kolejną opinię - po problemach z końca... Macias Czy jest szansa ma H&M? (1) Bardzo często odwiedzam z koleżankami galerie madison.. jest dużo bardzo... Ania Super lecznica a lekarze naprawde z powołania (1) Jestem pod ogromnym wrazeniem nowo powstalej lecznicy przy... olo Doskonałe wyczucie rynku (1) Szybko sprawnie solidnie, i przede wszystkim widać, że płacę prowizję komuś... Piotr M. - opinia (1) nie zamienie tej szkoly na zadna inna :) M. Najlepszy Ośrodek,Najlepszy Klimat!! :) POLECAM (1) Witam, zachęcam wszystkich do nauki w tym ośrodku:) Znakomity... Daniel Łaga Super obsługa (1) Pozdrowienia dla przemiłego Pana Kierownika. Pan Piotr zawsze troszczy się... K.D Jestem bardzo bardzo zadowolony... (1) przed wyjazdem do USA chcialem pocwiczyc konwersacje. Spodziewalem sie, ze... Michał Kama - opinia (1) Polecam zajęcia w Zafirah School of Belly Dancing - kameralne grupy oraz... Kama porażka (1) jakiś czas temu wubraliśmy się ze znajomymi na wspólny obiadek - padło na... jacek Lody z Biedronki za 17zł (1) Patrzymy w menu, są lody. Drogie bo 17zł, ale co tam, weekendowy spacer,... Michał !!!!!!!!!!!porażka!!!!!!!!!!!!! (1) Cała wycieczka na 'koniec świata' okazała się nic nie warta. Wysrój... vito PROSZĘ O RADE ;-) (1) MAM PYANIE ZWIĄZKU Z UCZENIA. CZY NA AMINISTRACJI SPECJALIZACJA JEST... Patrycja DOROTKA I JAN - opinia (1) Jedzenie bardzo smaczne i stosunkowo tanie. Bardzo lubimy tam jadać i... DOROTKA I JAN Obsluga wszechmogaca i wszechwiedzaca. (1) W jednym zdaniu: atmosfera w Buga Sport wywoluje we mnie wrazenie ze... biker11