serwisanci do bani (1) Może źle trafiłam - nie było "szefa" który szanuje klijenta i zna sie na... Kasia ZDAŁAM DZIĘKI NIM ..... (1) W dniu wczorajszym (30 Maj) usłyszałam w końcu to upragnione przez Was... Iza Sz. Teraz to mój ulubiony sklep :) (1) Gorąco polecam wszystkim ten sklep. Obsługa bardzo miła i konkretna.... Crazy
dawne dzieje (1) tak ostatnio sobie wspominalem kolibki,wszedlem na trojmiasto a tu prosze... igor :D Poldek Rulez :] (1) Zajefajne kursy teorii. Wykładowca wymiata ;] Zajefajny instruktor ;] Pozdro... Zubu. ;] nie polecam (1) Zgadzam się z przedmówcą pani doktor nie ma pojecia o leczeniu . niestety... matka Lux med jest oki (1) Korzystam z usług tej kliniki już od 3 lat i złego słowa na nia nie powiem,... Beata Polecam!!! (1) bylam na serii zabiegow Beuty Tek oraz mikodermabrazji-(usuniecie... Aska yo beka (1) chodze do tej szkoły od 6 lat bardzo mi sie podoba.chociasz nie które osoby... Przemek 6a 2006/2007 Kochana siedemnastka.. ;) (1) Szczeże mówiąc to o wiele bardziej podoba mi się siedemnastka niż... Monika =^;,^= Firma z KLASĄ!!! (1) Ta firma to naprawdę firma z klasą.Wystarczy pojechać na orunie górną i... Orunia Cafeteria i juz (1) Jedyny lokal w którym można napić się Peroni wg. receptury Szefa :]... Dareus I. Lucus Polecam (1) Jestem pacjentką doktora od kiedy zaszlam w ciaze, polecila mi go kolezanka,... Anna Dobry wybór! (1) Ośrodek godny polecenia. Zajęcia teoretyczne prowadzone w miłej atmosferze.... Piotrek K. osek - opinia (1) Chodzę tam (niedługo skończę) i muszę powiedzieć że u mnie w klasie są 3... osek W oczekiwaniu na odbiór prawa jazdy :) - opinia (1) Nie pozostaje mi nic innego jak pochwalić tą szkołę jazdy. Robiłem kurs... W oczekiwaniu na odbiór prawa ja X - opinia (1) Chciałem tutaj podziękować bardzo miłemu Panu,który razem z kursantem... X Podziekowanie (1) Regularnie przylatuje co 2 miesiace z Londynu do salonu Calmii. , musze... Paulette Polecam!!! (1) Polecam szkołę, wysoki poziom, wspaniali wykładowcy :) sporo nauki :((... studentka mi - opinia (1) polecam - zwłaszcza usługi kosmetyczne pani Dorota rewelacyjna wczesniej... mi