emen - opinia (1) Przedszkole od wrzesnia jest juz placowka niepubliczna wiec radzilabym... emen zero zainteresowania (1) bylem umówić sie na bezgotówkowa naprawe, wysałałem maila raz zadzwoniłem,... loooop Robię u nich, bo warto. (1) Mam megane I i megane II i prawie zawsze robię naprawy u nich. Robiłem przy... Leszek
Zalujcie, jesli jeszcze nie trafilyscie do tego salonu!!! (1) Nigdy nie spotkalam sie z takim wyczuciem i profesjonalizmem w salonie... gosia ja_godka - opinia (1) Mozna poznać naprwade fajnych ludzi. Miła atmosfera, wykładowcy też są super:) ja_godka Srednio (1) Kiedys nalepszy sklep w Gdyni jak nie w Trojmiescie. Dzis cwaniakuja: na... Gal Mam pytanie:) (2) Witam! Chciałabym się zapytać o nauczanie języków obcych na tej uczelni. Czy... Ala ODRADZAM!!! (1) Niestety - Doktor po wejściu do gabinety poświęcił mi może całe 6 minut -... katarzyna S. hej wymiatacze serwisowi (2) zadna rewelacja /pozdro dla ziomali multikonowych ,ale was jada tutaj :)) byly serwisant:) ZDAŁAM! :D (1) Nie wierzyłam,że uda mi się to osiągnąć za pierwszym razem , ale jednak... Alicja (wg Marcina Krasnal) Przybylski Alfons - opinia (1) P.dr Przybyła podchodzi do pacjenta po ludzku , wychodząc od niego z... Przybylski Alfons Komentarz do Oli (1) Niestety po dziś dzień nie mogę zapomnieć o dr. Danielu ponieważ po kilku... Beti Dr nauk medycznych Henryk Tuszyński (1) kardiolog, specjalista chorób wewnętrznych i medycyny morskiej i tropikalnej Funio podejście do pacjenta profesjonalne (2) Obawiałem się że mam chorobę narządów płciowych ale wszelkie moje... Krystian Bardzo dziękuję... (2) ... za tak miłe przyjęcie. Już od progu poczułam się, jak nie w gabinecie... Ewa T R A G E D I A (1) Ceny niskie, to prawda, ale ten tani sprzęt jest wadliwy. W przypadku... lobson Najlepsza restauracja w Gdyni (1) Wyśmienite jedzenie (ostatnio zachwyciły mnie krewetki na gorącej patelni z... latomek nie ta usługa i nie te ceny...........a szkoda. (1) Zamówiłem trzy najbardziej "flagowe" zupy: żurek,grzybową i biełuchę(wersje... SCJ Super ośrodek z rewelacyjnym instruktorem (1) Na wykładach nie da się nudzić, wykładowca prowadzi lekcje z humorem i to mu... Marek K Zadowolona pacjentka - opinia (1) Lekarz z powołania. Indywidualne, fachowe podejście do problemu i... Zadowolona pacjentka