czeste awarie bankomatu przy ul.wyzwolenia (1) szanowni panstwo w dzielnicy Nowy Port mieszka wielu klijentow Kredyt Banku... Jan Sieminski Niebo w gębie, ale... (1) Jestem stałą klientką gdańskiej Rucoli i po raz pierwszy (i raczej ostatni)... mi mi Meksykańkie nieporozumienie (1) Jedzenie do przyjęcia,natomiast obsługa poniżej krytyki.Drugie danie... Hanna
Arogancki dealer (1) Zakupiłem Corsę w 2002 r. Firma nie jest skłonna do negocjacji ponad ofertę... azilot Poprostu Super ! (1) Ośrodek OK - wykłady treściwe a jazdy poprostu SUPER . Gorąco POLECAM pana... MAGDA Zabudowa (1) Bardzo dobra pomoc przy projekcie i bardzo dobre wykonanie. Szybki i... Adam polecamy (1) wpadamy z mężem zawsze gdy tylko czas pozwala. oryginalne smaki, poczucie... Dominika i Piotr Rewelacja! (1) pomimo że zdałam za 4tym razem , doskonale sie bawiłam :) dziekuje Mitch :D... Gosia Ewa - opinia (1) potwierdzam, nie wypuszczą roweru z rąk do momentu, aż wszystkow w nim... Ewa GORĄCO POLECAM!!! (1) Jazdy ukończyłam w marcu, ZDAŁAM EGZAMIN ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! Jazdy... Klaudia. Profesjonalna obsluga (1) Polecam -uczciwosc ,kompetencja ponadto profesjonalizm na wysokim poziomie. kamil Super!!! (1) Trafiłam tam przypadkiem, troche sie obawialam jak bede wygladac.Ale... Joanna Godny polecenia lokal (1) Bylismy juz tam kilka razy; zawsze jest milo, przyjemnie i przede wszystkim... Duke czy to prawda??? (1) Witam, Czy to prawda, że Architekton podwyższa ceny mieszkań (o około 25... klient888 Fachowo miło i tanio (1) Fachowiść ,fachowość i jeszcze raz fachowość poza tym miło, tanio i szybko Aa Po prostu skutecznie i milo... (1) Zmienilem osrodek na Vektre z Auto Szkoly Pana Szopnego. Nie bede sie z... Tadeusz Oskar Z. GIMNAZJUM (1) Wspaniałe gimnazjum, dużo miłych nauczycieli jest ono poprostu... MaRy Po prostu cham... (1) Pan Sz.jest po prostu najwiekszym chamem jakiego w zyciu spotkalem. Jesli... Tadeusz Oskar Z. Jola - opinia (1) restauracja o bardzo wysokim standarcie.Jedzenie przepyszne i dość... Jola Obsługa beznadziejna! (1) Łukasz