Anna - opinia (1) Potwierdzam, że szkoła jest godna polecenia. Pełen profesjonalizm, ludzkie... Anna gorszych nie ma (1) tragedia robilam trwala u karoliny i porazka mam jedna wielka szopę. trzyma... niezadowolona Polecam! (1) Gabinet godny polecenia.Wreszcie zadbano o moje zęby tak jak należy.Ceny jak... Kazimierz
MOTOCYKLISCI (1) ZROBIŁEM PRAWKO NA MOTOR W ABC I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY.ZDAŁEM BEZ... DAMIAN Międzynarodowy Rynek Motoryzacyjny (1) Jestem zainteresowana studiami w tej szkole na w/w specjalizacji. Widzę, że... nina naprawde polecam Dr (1) Po przeczytaniu oipnii byłem przerazony, ale po wizycie jestem pozytywnie... Sławek ewa i piotr (1) Bardzo polecamy firme Wema !!! Bardzo miła obsługa ,duży wybór i wysoka... piotr mk - opinia (1) Warsztat jest drogi. Liczą za byle drobiazg. Nie potrafią rozwiązywać... mk Polecam!!! (1) Jestem stałą pacjentką Gdańskiego Centrum Stomatologicznego i jestem... Wdzięczna pacjentka!! Monika - opinia (1) Do zakladu en vogue trafilam za rada kolezanki. Pierwszy raz wziela moje... Monika Rewelacyjny sklep (1) Zawsze znajdziesz to co potrzebujesz. Niskie ceny. Polecam!! Młody nie polecam (1) jak na tak nieprofesjonalna usługe to cena 70 zł za french na formie jest... karolina Zdałem za pierwszym razem!!! (1) Gorąco wszystkim polecam którzy chca w bardzo dobrej atmosferze zdobyc... Danielson SUPER CHIRURG (1) Pan dr. Adam Makowski to znakomity chirurg i dermatolog.Ma wspaniałe... Piotr Figiel Hamulce avid (1) przed maratonem w gdansku w piatek poszedlem do sklepu zeby kupic adapter na... CORRATEC CHOJNICE Sklep Szefler (1) Chcialbym odradzic wszystkim kupujacym wizyte w sklepie Szefler. Udalem sie... krux Fachura (1) nic więcej nie mam do dodania w tym temacie. nie wypuszczą bajkera póki... PanKracy rewelka firma (1) Znalazłem firme w portalu trójmiasto , jako jedyni znali się na naprawie... Videomaniak INNY KLIMAT (1) Lokal nieduzy za to wystroj - rewelacja !!! Nowoczesnie, swiatowo. Cos dla... Kojotiii Qazimodo - opinia (1) Wybór - tragicznie niski! zarówno rowerów jak i części. Wyspecjalizowali się... Qazimodo