Super!!!! (1) Świetnie,super poziom,właściciele powiększyli salę jest teraz pełen... Asia Raczej nie polecam (1) Nie bardzo rozumiem zachwytu nad tą knajpą i zapewne na moją głowę posypią... kasia porządna i solidna uczelnia (1) Jestem studentka WSTiH i jestem zadowolona z tej uczelni, na początku mialam... Ewa
SUPER! (1) Kupiłem u tych Państwa rower, jestem niesłychanie zadowolony, nawet z... wilku Polecam (1) Już drugie dziecko chodzi do tego gimnazjum, dużo sie dzieje dobrego,... rodzic willa krystyna (1) Wykonanie powyżej oczekiwań. Solidni fachowcy, wykonanie z materiałów... anna Piwo z kija (1) Piwo w znosnej cenie, ale na drugi dzien bol brzucha murowany...nawet po 2... szwgr ładne miejsce ze snobistycznymi pretensjami (2) Zielony Dwór kusił nas od dawna zewnętrzną fasadą. Kilka dni temu poszliśmy... kora rewelacja (1) rewelacyjna i fachowa obsługa, miła atmosfera polecam !!!! komodus2 Polecam (1) Bardzo dobre jedzenie. Miła obsługa. Polecam. Tomek Przedszkole nr 44 (1) jestem zachwycona nauczycielką najmłodszej grupy! Pani dyrektor i cała kadra... mamuśka Kamień z serca... (1) kamień z serca mi spadł,ze to tylko remont i już z niecierpliwością czekam... Cleo BEZNADZIEJA !!! AROGANCJA i PROWIZJA od PŁATNOŚCI KARTĄ !!! (1) Obsługa bardzo niemiła i arogancka. Przy płatności kartą sklep ten zrzuca na... MP wpadka.... (1) niestety nie jestem zadowolona z usług ...wiem ,że fryzjer u którego byłam... various Kamila - opinia (1) osiedle jest naprawde bardzo fajne, wszedzie blisko (do centrum tylko pare... Kamila wizyta (1) rozczarowana po wizycie u p.Chełmińskiej byłam prywatnie, ale zostałam... kolejna klapa Na zdrowiu nie ma co oszczedzac!!! :) (1) Ja mam dobre zdanie na temat lekarzy jak i leczenia w tym szpitalu. Lekarze... Asia :) (1) Szkoła rewelacyjna:) Teoria jak i praktyka w bardzo miłej i sympatycznej... Marta thyria - opinia (1) Ogólnie uczelnia jest spoko. Wladze uczelni otwarte na współpracę ze... thyria super (1) Świetny pod każdym każdym względem!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) an