krzysiek (1) super klimat i obslug wielkie uznania dla personelu bardzo miły i... krzysiek dr. Kujawa (1) Racja! przereklamowana poszłam tam z moim chlopakiem przy którym ona... uczulona, heheh X - opinia (1) Jezeli myslicie powaznie o sprzedawaniu mieszkan, to zmiencie ta kobiete,... X
ostatnia nadzieja (1) no wiec po 3 wizytach u innych endokrynologow postanowilam odwiedzic jeszcze... czarów nie będzie Dlaczego jazz-u nie prowadzi Krystian (1) wydaje mi sie że zajecia tańca towarzyskiego śa na niskim poziomie a u... Ewa Dobry sklep !! i tyle !! (1) Kupiłam monitor ostatnio u Nich i jestem zadowolona. Cena była najlepsza w... Monika klient - opinia (1) Miła i rzetelna obsługa. Sprawny serwis i rabaty przy większym zakupie.... klient Niezadowolony klient !!! (1) Tak okropnej obsługi nigdzie nie spotkałam, panie wręcz chamskie,... klient niemozliwe (1) Zapraszam do studia, takiego przypadku nie mielismy od 7lat czyli od... ewa godny polecenia (1) Podzielam opinię moich poprzedników. Nikt się nie zawiedzie. Warto polecić... mariot 42 el - opinia (1) zajecia prowadzone sa bardzo profesjonalnie.Duzym plusem jest orginalna... el CAJKIEM FAJNIE (1) BYLAM W TEJ RESTAURACJI ZARAZ PO OTWARCIU I BYLAM NIEZADOWOLONA. pOSZLAM TAM... SLUBKA super zakupy w super cenie:) (1) Zakupiłam w sklepie Danuta fantastyczną kuchnię na wymiar, zostałam fachowo... Małgorzata Agnieszka - opinia (1) Czytam opinie napsane przez moich poprzedników i nie mogę uwierzyć, że... Agnieszka Przyszly uczen XIXstki (1) Wczoraj tzn 16 marca 2007 roku bylismy w II LO na dniach otwartych. To co... Witek to jest to - czego wlasnie szukasz (1) Gorąco polecam wszystkim to miejsce. Pełny profesjonalizm. Nic dodac nic... Anna W ... - opinia (1) Nikt nie robi paznokci lepiej niż Pani Małgosia. REWELACJA !!! ... Polecam (1) Korzystam z ich usług 8 lat i uważam że są świetni, zawsze potrafią pomóc wdzięczna klientka Każda szkoła ma jakieś zalety i wady (1) Zaletą szkoły jest przyjazne podejście do uczniów,angażowanie uczniów i... rodzic gimnazjalisty Rafał - opinia (1) Niepoważna firma, lekceważące podejście do klienta - pani architekt z klucza... Rafał