WIELKIE ROZCZAOWANIE!!!! (1) NIE ZDĄŻYŁAM NAWET ZOBACZYĆ SWOJEGO DZIDZIUSIA I POSŁUCHAĆ JEGO SERDUSZKA BO... WERONA WERONA - opinia (1) NIE ZDĄŻYŁAM NAWET ZOBACZYĆ SWOJEGO DZIDZIUSIA I POSŁUCHAĆ JEGO SERDUSZKA BO... WERONA NIE POLECAM !!!!!!!! (1) NIE ZDĄŻYŁAM NAWET ZOBACZYĆ SWOJEGO DZIDZIUSIA I POSŁUCHAĆ JEGO SERDUSZKA BO... WERONA
Polecam (1) Jestem zachwycony. W tym warsztacie zawsze naprawiam swoj samochod, bo... Ania Gosia (1) Polacem , zdecydowalam sie na serie zabiegów mikrodermabrazji + sonoforeza... Gosia Polecam! Naprawdę dobra szkoła! (1) W tej szkole naprawdę można nauczyć się tańczyć i wiele osiągnąć!!!!... Angela poród na zaspie (1) 20 lutego urodziłam w tym szpitalu synka.Tydzień wcześniej trafiłam na... Emilia Karpik - opinia (1) Częściowo zgadzam się z opinią Domino i Juniora, panie w dziekanacie nie... Karpik DO TRZECH RAZY SZTUKA:) (1) Przynajmniej w moim przypadku.Jestem taka szczęśliwa, że wreszcie się... Ola AiT - opinia (1) Nasz synek jest zachwycony. Uwielbia p. Agatę i p. Mieszka. A my jesteśmy... AiT Karolina - opinia (1) Piękny lokal, wystrój wnętrza z dużym wyczuciem smaku. Oryginalne smaki,... Karolina Bardzo fajny sklep (1) Bardzo mi się podoba. Obsługa jest życzliwa i bardzo kompetentna, zawsze... Staklar Fajny klub (1) BARDZO FAJNE MIEJSCE :) za dnia kawiarnia a wieczorami klub z super muzyka,... Dorotka b.dobre gimnazjum (1) b. dobre gimnazjum .. i polecam !! vbo nauczyciele sie zmienili i jest inny... Agatka Dziękuję,dziękuję,dziękuję..!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):) (2) Baaaaardzo ale to baaardzo Ci Janusz dziekuję za... agnieszka jest niezle (1) Ogolnie lokal jest OK, obsluga - zalezy od ekipy, czasami przesympatyczne... ania Bardzo dobra restauracja (1) Mialem przyjemnosc organizowania w restauracji VNS bankietu biznesowego.... Piotr Grant - opinia (1) Szybko i profesjonalnie poskładali mój sprzęt do kupy po zalaniu klawiatury,... Grant Rewelacja:)naprawde polecam:) (1) " Zdałam za pierwszym razem!Marcin Żabicki jest wymagającym ale konkretnym... Tom@sz Kat. C. Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. (1) Polecam na początek przejrzenie pozostałych opinii - i cóż mogę dodać,... Michał J.