Polecam (1) Bardzo mi sie podobała miła i profesjonalna obsługa bogaty asortyment oraz... Daniel Pychota (1) Krótko mówiąc: jedzenie jest bardzo smaczne, a opiekane ziemniaczki to poezja. bolo Szkolenie (1) p.Jacek - kulturalna i fachowa nauka techniki prowadzenia samochodu oraz... G.S.-kursantka
Ewa - opinia (1) Kafle zamowione 5.03 mialy byc po 3-4 tyg., dzisiaj mamy 16.04, a kafle beda... Ewa polecam gorąco (1) Nie ukończyłam kursu w tym ośrodku więc nie mogę się odnieść do tego punktu.... Danuta K. Super (1) Poprostu rewelacjia. nigdzie tak dobrze jeszcze nie zjadłem z zona i... klient Rewelacja (1) Nic dodać nic ująć najlepsza szkoął tańca w trójmieście pod względem... kropek zadowolony klient (1) Bardzo fajna restauracja z bardzo dobrym jedzeniem po przystępnych cenach.... andrzej olgiusza - opinia (1) Opieka rewelacyjna.Dzieci podczas wesołyh zabaw bardzo dużo się uczą. Super... olgiusza hojrak - opinia (1) no po prostu pełen wypas! :))) obsługa niesamowicie miła i kontaktowna, a... hojrak Dziękuję (1) Szybko, sprawnie i bez żadnych komplikacji. Polecam Pana Doktora z pełną... Wojtek Moje wrazenia (1) Doktora poleciła mi moja ginekolog. Byłam na USG i jestem nie zadowolona.... Jo. emen - opinia (1) Przedszkole od wrzesnia jest juz placowka niepubliczna wiec radzilabym... emen zero zainteresowania (1) bylem umówić sie na bezgotówkowa naprawe, wysałałem maila raz zadzwoniłem,... loooop Robię u nich, bo warto. (1) Mam megane I i megane II i prawie zawsze robię naprawy u nich. Robiłem przy... Leszek Zalujcie, jesli jeszcze nie trafilyscie do tego salonu!!! (1) Nigdy nie spotkalam sie z takim wyczuciem i profesjonalizmem w salonie... gosia ja_godka - opinia (1) Mozna poznać naprwade fajnych ludzi. Miła atmosfera, wykładowcy też są super:) ja_godka Srednio (1) Kiedys nalepszy sklep w Gdyni jak nie w Trojmiescie. Dzis cwaniakuja: na... Gal Mam pytanie:) (2) Witam! Chciałabym się zapytać o nauczanie języków obcych na tej uczelni. Czy... Ala ODRADZAM!!! (1) Niestety - Doktor po wejściu do gabinety poświęcił mi może całe 6 minut -... katarzyna S.