Polecam!!! (1) Kawiarnia ma swietny, filmowy klimat w nawiązaniu do nieistniejacego już... Bahamut Mamy stronke!!! (1) zapraszam na stronke: http://troll-pub.prv.pl/ jest tam forum i można tam... Nasgarth KAMELEON TO POTĘŻNA MASZYNA (1) Pamiętam klub z opowiadań koleżenek...Od kilku lat chyba niewiele sie... Asia
SUPERRR (1) Serdeczne podziekowania dla Pana Tadeusza. P. Wedlug mnie jest swietnym... mala Supciooooooo !!! (1) Pan Janek Opiela ... Człowiek kulturalny , zadbany , mądry i dowcipny. Zna... Kudłaty Serdecznie polecam (1) Jestem stala klientka tego salonu i nie zgadzam sie z opinia pani Grażyny.... Aleksandraa Pełna rewelacja (1) Rewelacja, rewelacja, Pełna rewelacja. Jest kilka wad ale w sumie pełna... aaa dr. Sokołowski (1) Korzystając z przychodni specjalistycznej onkologicznej jestem zadowolona z... Mariola To rewelacyjny Ośrodek szolenia (1) Muszż prznać że jest to jak dla mnie najpelszy ośrodek szkolenia w... Ola polecam! (1) duzo sprzetu, spoko ludzie, klimatyzacja dziala :D i fajna Pani za barem :D fabio komentarz do opinii Betti (1) Betti - w nowoczesnych gabinetach norma sa fotele, na ktorych pacjent lezy -... ola Na zdrowie (1) Endomed - to miła niespodzianka w palecie tzw. usług medycznych, z którymi... Adam Grzybowski :) (1) Kolejny rewelacyjny lokal na imprezowej mapie Gdyni...:) serdecznie polecam... dadzia Spox sklep (1) spoko sklep, fachowo i uczciwie em extra szkoła (1) Ta szkoła jest rewelacyjna Kamo =] Jakoś usług... (1) Miałam okazje odwiedzić salon urody Milenium i stwierdzam że jakoś usług... Novi karola - opinia (1) Malinowa ekstaza mmmmm.....rewelacja polecam wszystkim cos... karola Łukasz i Olga - opinia (1) świetna szkoła. Super miła amosfera na zajęciach co więcej dodać super!!! Łukasz i Olga POLECAM! (1) Gorąco polecam panią doktor. Wspaniałe podejście do zwierząt, fachowe... Aga Polecam! (1) Ze swoim psem chodzę od dłuższego czasu wyłacznie do Pani Doktor. Zawsze... Olga