Jacek Formański - opinia (1) Szanowny p.Marku Nie mam innego wyjścia,tylko troszeczkę sprostować fakty.... Jacek Formański świetny klimat!!!!!!! tak trzymać (1) atmoswera super, można pogadać, potańczyc ceny przystępne, obsługa... ala WIELKI POZYTYW !!! (1) Zanim zaczęłam mój kurs, długo zastanawiałam się jaki wybrać ośrodek,... Emila
Polecam każdemu przyszłemu motocykliście!! (1) Co tu dużo pisać, bez problemowo zdany egzamin mówi sam za siebie! Wysoki... Marcin Naciągacze (1) Wymiana oleju w Calibrze 1.8 - wg instrukcji wchodzi 4,2 L na fakturze... Wojtek fajowsko (1) bardzo fajna knajpka i czadowe imrezy :)) andrzej Elke znasz, prawko zdasz!! :D (1) Zdalem za pierwszym razem !!!!! Moje szczescie nie zna granic :D Polecam... Michal Lorkiewicz Podziękowania (1) Dzięki troskliwej opiece p. Danusi nasze dziecko bardzo chętnie zaczęło... Mama 6 latka Brak przepływu informacji miedzy filiami (1) Dostałem monit za opóźnienie zadzwoniłem do Wrocławia i pani poinformowała... Przemek POLECAM!! Zdałem za 1 razem :) (1) Pan Janek jest z*******y :) Nauczył mnie tego co było potrzebne. Wyjasnil... Marcin ok (2) Jedni narzekaja, inni chwala, a u mnie to dziala niezle. nie palce duzo,... Ania Współczuję (1) a najbardziej tym paniom w rejestracji...nasłuchają się bredni i... asiek Bardzo dobra szkółka pływania (1) To chyba najlepsza szkółka pływania w trójmieście. Pracują tam bardzo... andrzej76 bardzo mily Zarzad : ) (1) carisma Gratulacje (1) Serdecznie gratuluję zajęcia I miejsca w rankingu trójmiejskich szkół... Odessa okej (1) plusy i minusy - wykryto wadę, której nie potrafiono wykryć w chwaszczynie i... jarkwiat serwis słabiutki (1) z przeglądu który kosztował prawie 1000zł wypuszczono mnie ze zużytą w 40%... jarkwiat BARDZO DOBRA SZKOŁA (1) Ma bardzo dobre pracownie jako jedyna w Gdańsku. świetnie uczy do zawodu a... roobson Bardzo fajnie (1) Trafilismy tam z dziewczyną i musimy przyznać, że zarówno klimat jak i... Blackmas Zdałem za pierwszym razem ! (1) Polecam Elkę (Gdańsk) wszystkim którzy chcą bezproblemowo zdać prawo jazdy.... Łukasz L.