Super szkoła! (1) Paulina Danuta - opinia (1) Sądzę, że aktualny remont przyniesie zmaiany na lepsze jeżeli chodzi o... Danuta Joanna Jankowska - opinia (1) Dodatkowe atuty: - profesjonalne przygotowanie - interesujące wykłady -... Joanna Jankowska
REWELACJA (1) Zupełnie nie rozumiem dlaczego piszecie takie rzeczy o tej moim zdaniem... Beata Zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona.Od wielu lat się opalam,ale w CANCUN jest... Magda Zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona.Od wielu lat się opalam,ale w CANCUN jest... Magda Egzamin zdany za pierwszym razem!!! (1) Wielkie dzięki dla pana Jacka i pana Mirka, którzy nauczyli mnie spokoju i... Bartek P. co to ma być (1) co to ma być jakaś czarna komedia się tam robi szkoda słów byja POLCAM !!! (1) Rodzice ta (1) Trafic tam bez pomocy mieszkancow jest trudno :) Klimat na sali jest supcio!... 111223 Panie w Recepcji-niekompetentne i nieuprzejme (1) Niestety opinię na temat przychodni w Swissmedzie psują Panie w Recepcji. Są... DRL Od stydentki chodzącej na zajęcia w czwartek (1) Koleś na praktykach z samymi dziewczynami bardzo mi się to nie podoba i... Nie zadowolone z tego pomysłu Anka - opinia (1) Mieliśmy tam obiad weselny pod koniec 2006 roku, wszystko sprawnie... Anka Byłam zadowolona...po egzaminie mi minęło:) (2) Trudno ocenic mi wyposażenie ośrodka (w innych nie byłam) Instruktor b.miły... niezbyt zadowolona kursantka WSB nie dla leniwych i malo ambitnych !!! (1) Wiele osób wychodzi z załozenia ze skoro placi sie za uczelnię to otrzyma... VIKTORUSEK Z DRUGIGO ROKU Polecam!!! (1) Kawiarnia ma swietny, filmowy klimat w nawiązaniu do nieistniejacego już... Bahamut Mamy stronke!!! (1) zapraszam na stronke: http://troll-pub.prv.pl/ jest tam forum i można tam... Nasgarth KAMELEON TO POTĘŻNA MASZYNA (1) Pamiętam klub z opowiadań koleżenek...Od kilku lat chyba niewiele sie... Asia SUPERRR (1) Serdeczne podziekowania dla Pana Tadeusza. P. Wedlug mnie jest swietnym... mala Supciooooooo !!! (1) Pan Janek Opiela ... Człowiek kulturalny , zadbany , mądry i dowcipny. Zna... Kudłaty