Ania - opinia (1) Jesli szukacie dobrego ośrodka to ten wlasnie taki jest!!!Naprawde... Ania A jednak nie do konca tak fajnie (1) No cóz drugi raz bym sie nie zdecydowala. Sporo nerwów kosztowalo mnie... Izaa Krzysztof 35 - opinia (1) Szkoła o bardzo wysokim poziomie. Czysta, elegancka i bezpieczna. Krzysztof 35
Polecam Studio Izyda (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, wysoki standard i duży wybór... Zbyszek Polecam (1) Serwisuje u nich już drugie moje auto i jestem ich klientem od 4 lat, zawsze... mastani Polecam!!!! (1) Bardzo fajnie, że w końcu jest taki salon w Rumi.Obsługa miła, ceny ok, a... karla555 Polecam !!! (1) Darek J. to wyśmienity instruktor przed egzaminem po ponad półrocznej... Jasiu .....................PYTANIA!.................... (1) Mam zamiara skladac papiery do X LO, jednak niegdzie nie mogę znalezc STRONY... Kat. Wspaniała lekarka (1) naszemu Agusiowi poświęciła wiele czasi i serca, kroplówki 2 razy dziennie,... Bożena Najlepszy ośrodek w Trójmieście !!!!! (1) Bardzo gorąco polecam ten ośrodek do zdawania prawa jazdy gdyż instrukor... Marek schronienie trolla (1) niesamowity klimat jest stworzony przez klimatycznych ludzi (lub nieludzi),... HELLszka Nie zgadzam sie z przedmowcami... (1) Zaczalem pojawiac sie w Dockersie ponad miesiac temu - uwazam ze jest to... tadek Egzamin zdany za I podejściem!!!!! (1) Serdeczne podziękowania dla wszystkich instruktorów którzy szkolili mnie na... Damian Rewelacyjna kompetencja !!! (1) Wyrazy wdzięczności dla dr Ulewicza- prawdziwy specjalista w swoim zawodzie.... Agnieszka Mundium - opinia (1) Uczelnia na wysokim poziomie. Studiuje prawo i jestem bardzo... Mundium Lech najlepszy (1) Lech jest bardzo dobrym osrodkiem a najlepszym instruktorem Pan Leszek... zosia brak (1) Jak już wspomniałam jedzenie oraz ceny w miarę ok. Ale co do obsługi ,... Ola po resekcji (1) Miałam sporą torbiel za którą nikt nie bardzo chciał się zabrać a wszyscy... Agnes Jak ciężarówka to tylko z WOJTKIEM (1) Jestem szcześliwym posiadaczem prawa jazdy kat. C i to właśnie dzięki... Piotr U. bARDZO DOBRA SZKOłA. (1) SP 27 uważam za rewelacyjną szkołę. Jestem uczennicą gimnazjum. Śmiało mogę... Polly-ann