monika - opinia (1) rewelka!!! monika REMONT (1) Remont bedzie trwac do konca kwietnia. Jedzenie bedzie to samo:)) bardzo nam... PIREUS NAPRAWDE SUPER SZPITAL!!!!!!!! (1) Szpital jest na naprawde bardzo wysokim poziomie!!!Zaczynajac na... Pati
Dobry sklepik (1) Kupowałm juz pare razyczesci.Fajne upustydaj.Przyjemn Obsługa,fachowa. Teraz... Dexter uwielbiam to miejsce (1) Świetna obsluga, wspaniały efekt. Każdy znajdzie cos dla siebie. Gorąco... Wisionka tanio i bez gwarancji (1) Spóźnienie ponad 1 rok z oddaniem mieszkania. Kiepska jakość wykonania... niezadowolona jola - opinia (1) fajne fryzjerki,szkoda że jedna odeszla, ale ja znalazlam pracuje na... jola izzie - opinia (1) Rewelacyjna jakość usług, przemiła i profesjonalna obsługa, przystepne ceny.... izzie Polecam! (1) Salon miły, czysty urządzony z gustem. Obsługa profesjonalna, pan Grzesiek... Monika Rewelacyjny salon!! (1) Jest to rewelacyjny salon obsługa jest super Agata tylko NISSAN (1) A ja tam jestem z nich zadowolony zawsze fachowo doradzą miło obsłużą a i... ZADOWOLONY Nie polecam (1) Kiedys pracował tam rewelacyjni fryzjerzy - teraz niestety jest kiepsko :(... Alicja stała klientka (1) Jestem stałą klientą tego salonu fryzjerskiego. Ceny są bardzo przystępne,... owieczka wspaniałe wspomnienia i ludzie (1) nie żałuję wyboru. pozdrawiam wszystkich nauczycieli i dziękuję za te 3... absolwentka 2006 Polecam (1) Bardzo dobry sklep, fachowa i kompetentna obsluga oraz bardzo dobry wybor... ld Lan Net (1) Mieszkam w Rumi i jestem zadowolony, sieć działa całkiem dobrze a korzystam... gs Prosze o informacje! (1) Jestem zainteresowana podjeciem nauki w tej szkole na kierunku Informatyka w... kasia chyba najtańsze okulary w centrum..... (1) chyba najtańsze okulary w centrum..... remek J. R. - opinia (1) Pan Doktor jest nie tylko fachowcem, ale przede wszystkim wspaniałym... J. R. NAJGORSZY SKLEP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jeśli ktoś się zastanawia nad zakupami w ESC to ODRADZAM!!! W momencie kiedy... klient