Łukasz i Olga - opinia (1) świetna szkoła. Super miła amosfera na zajęciach co więcej dodać super!!! Łukasz i Olga POLECAM! (1) Gorąco polecam panią doktor. Wspaniałe podejście do zwierząt, fachowe... Aga Polecam! (1) Ze swoim psem chodzę od dłuższego czasu wyłacznie do Pani Doktor. Zawsze... Olga
Karolina - opinia (1) Z okazji że uczęszczam do szkoły tak zwanej 'zielonej' dostałam za zadanie... Karolina eli - opinia (1) Jesli chodzi o obsluge jest jedna starsza Pani, ktora strzyze mezczyzn,... eli zadowolona 2 (1) Może więc drodzy „narzekacze” zamiast jęczeć i zrzędzić,... Anka zadowolona (1) Fiu, fiu dawno mnie tu nie było i cóż widzę, hmmmm nasza kolejna narodowa... Anka Rewelacja:) (1) Szczególne podziękowania dla Pana Janusza Opieli za profesjonalne podejście... natashka Rozwijające i zachęcające... (1) Moje dziecko było na kursie podczas ferii w Gdyni. Było bardzo zadowolone.... Aneta Rewelacja!!!! (1) Wystarczy poczytać wszystkie opinie i juz wiadomo co to za szkoła! Daje duże... doma super salon (1) Obsługa fachowa i uprzejma,lokal zadbany i ładny.Polecam !!!!!!! Aniah22 Najlepszy sklep z płytami w Gdańsku. (1) Uważam, że Kozak to najlepszy sklep z płytami i akcesoriami użytkowymi... Brzoza super! (1) Byłam u Pana Doktora ostatnio z dwójką dzieci i mimo że byłam zapisana w... Fonta Taki sobie :| (1) Wszystko jest w porządku, aż do momentu zrobienia kolczyka - później gdy są... M . - opinia (1) . . rodzic - opinia (1) Wbrew panującej opinii jest to szkoła przyjazna młodzieży. Poziom nauczania... rodzic ENZYM!! (1) Tanczyłam w Enzymie :) szkola jest naprawde super, a trenerka - Agnieszka... Mała Ola Szczerze? Nie ma lepszego lekarza od Pana Macka. (1) Panie Macku, reklamowac nie bede, bo po 1- nie trzeba, po 2- i tak ciezko mi... -anessa300- ... (1) ...Sępy to grupa szkoleniowa która naprawia konie po dzieciach z lonży i... TuluŚ. Profesjonaliści (1) Byłam w kilku biurach, ale tylko w immobili potraktowano mnie powaznie i w... Jolanta