sezon tuż, tuż .... (1) chodże do Klippra co tydzien swietna atmosfera , jedzenie bardzo smaczne... Ado Oya - opinia (1) Dwie wizyty i dwa czaderskie tatuaze! Az chce sie wracac.. Polecam :) Oya POPROSTU NAJ :) (2) Poprostu NAJ SU-naj!!! Januszku chciałam wysmarować ci parę niepochlebnych... MAGDALENKA
Polecam (1) Polecam zwłaszcza Panią Doktor Julitę Barwińską, to uczciwy i bardzo dobry... wierny pacjent Super ośrodek (1) Gruntowne przygotowanie do egzaminu. Instruktor z powołaniem szybko... miko przecietnie (1) arek jacek (1) To jest to i niech nikomu nie przyjdzie do głowy zamknąć tego klubu... JACEK Pedagogika resocjalizacyjna (1) Witam, na początek pozdrawiam wszystkich studentow, szczególnie grupa A, II... :) lol (1) super a nauczyciele sa cool oprocz dwoch lool jest elegancko...;) (1) no bo jest elegancko;) majkel Pacjent - opinia (1) Tragedia, nie polecam! Pacjent PO CO PODALI NUMER TEL ??????? (1) PARANOJA!!!!! na ich stronie podany jest numer tel, niestety pan nie... kasia Perferct :) (1) Great standards , Perfect music , nice atmosphere. If you're looking for... Maxine POLECAM!!! Wspaniały człowiek i lekarz (1) Jeżeli macie jakikolwiek problem ortopedyczny, to lepiej trafić nie możecie.... ciocia mara ok pub (1) jw jk ciepla wodka (1) ciepla wodka, brak kieliszkow do wodki, slaba atmosfera xxx ; DD (1) nawet ok, chociaż i tak nie najlepiej ; DD . Miśkaa ; P S.U.N.A.J -Sumiennie Uczy Nasz Ambitny Janusz :-) (2) Januszu chciałam podziękować Ci za trud, jaki włożyłeś w moją naukę. Dzięki... Natalia bardzo fajnie (1) ceny - o połowę niższe, niż np. w gimnasion, a klimat - 100 razy lepszy!... Aga dziura (1) 45 to taka dziurka zapyziała. Dość nieciekawy background mają uczniowie w... Dziudziu