Adam Kolasa - ocena (1) W sprawie o rozwód z nieorzekaniem o winie, jak najbardziej polecam... Adam Kolasa Adam - ocena (1) Super miejsce, polecam. Adam Agnieszka - ocena (1) Natalia jest cudowna osoba i profesjonalistką w każdym calu. To była... Agnieszka
Justyna - ocena (1) Bardzo pyszne torty, a sernik z migdałami (biały, okrągły) najlepszy na świecie! Justyna Marzena - ocena (2) Od kad jest nowa Pani ( kiedyś juz pracowała bo ja kojarzę) to od razu lepiej... Marzena Emila - ocena (1) Zawsze wszystko świeże i pyszne Emila Ziemowit - ocena (1) Bardzo szeroki asortyment opraw męskich i młodzieżowych.Ciekawa i przyjazna... Ziemowit Ziemowit - ocena (1) Ogromny wybór opraw okularowych.Każdy znajdzie tu coś dla siebie.Bardzo polecam. Ziemowit Kuba - ocena (1) Bardzo dziękuję za szybką przeprowadzkę! Kuba Joanna - ocena (1) Wspaniała dr.Halina Szulc-chirurg stomatolog.Profesjonalna... Joanna Magda i Zbigniew - ocena (1) Odwiedziliśmy salon w grudniu . Trafiliśmy zupełnie przez przypadek . Ale... Magda i Zbigniew A..M - ocena (1) Syn chodził do doktora mamy diagnozę autyzm dzieciecy oraz zaburzenia... A..M Piter - ocena (1) Jak dla mnie super miejsce! Każdy znajdzie coś dla siebie. Badanie... Piter Paweł - ocena (1) Najlepszy wybór opraw okularowych w 3mieście. Natomiast VisumenSport - raj... Paweł Sandra B. - ocena (1) Sąd wydawał się jedyną opcją, ale dzięki mediacjom udało nam się dojść do... Sandra B. Monika S. - ocena (1) Treści e-booków Dominiki to złoto! Konkretne, pełne empatii i praktycznych... Monika S. Robert B. - ocena (1) Bałem się, że rozwód rozdzieli mnie z dzieckiem, ale mediacje pozwoliły nam... Robert B. Mika - ocena (1) Świetne przedszkole. Moje córki są zadowolone i to jest najważniejsze.... Mika Julia - ocena (1) Bardzo duży wybór oprawek, super przestrzeń i najważniejsze- przesympatyczne... Julia Darek112 - ocena (1) Mega ciekawe miejsce. Odwiedzane regularnie Darek112