Magda - ocena (1) Oddałam swojego new beetle do naprawy (silnik sie podduszał i kopcił, hamulce... Magda Zbyszek - ocena (1) Solidna usługa wykonana w terminie ,dobry kontakt polecam. Zbyszek Jola - ocena (1) Umówiłam się na upięcie wraz z lokami po przyjściu na wizytę dowiaduje się że... Jola
Kornelia - ocena (2) Współpraca z agencją 314.pl to czysta przyjemność! Profesjonalizm,... Kornelia Renata Płocka - ocena (2) Bardzo udana transakcja, przeprowadzona w sposób rzeczowy i profesjonalny, a... Renata Płocka Jan - ocena (1) Adwokat na poziomie. Ceny dla ludzi. Nie zdziera i tłumaczy. Polecam. Jan Janusz - ocena (1) Polecam bardzo, świetny kontakt, fachowe doradztwo, dokumentacja wykonanej... Janusz Marta - ocena (1) Bardzo polecam Panią Doktor. Jest bardzo zaangażowana. Każde badanie wykonane... Marta Ewa Próchnicka - ocena (1) Polecam bardzo kancelarię Haber@Haber,a zwłaszcza nieocenioną pomoc Mecenasa... Ewa Próchnicka Dominika - ocena (1) Dzięki wsparciu Pani Adwokat rozwód przebiegł spokojniej, niż się... Dominika W&B - ocena (1) Rzeczowo, sprawnie i solidnie. To krótki opis naszych spotkań u notariusza... W&B Członek spółdzielni - ocena (2) Tragiczne rozwiązywanie awarii i problemów. Głęboka komuna, zarząd wybierany... Członek spółdzielni Agnieszka - ocena (1) Pani Ania kompleksowo zajęła się aranżacją naszego mieszkania i rozwiała... Agnieszka G&T H. - ocena (1) Jesteśmy pod wrażeniem ! Ten Pan to prawdziwy Profesjonalista . Fotki super i... G&T H. Viktoria L - ocena (1) Okropna obsługa! W kwietniu 2024 roku zamówiłam drzwi do łazienki w sklepie... Viktoria L Ala - ocena (1) Nigdy wiecej nie skorzystam z tej firmy Ala Patryk - ocena (1) Super profesjonalizm, świetne przygotowanie. Krystian to mistrz kierownicy i... Patryk Łukasz Samsung S23 - ocena (1) Mega zadowolony! Telefon naprawili szybciej, niż się spodziewałem, a obsługa... Łukasz Samsung S23 Paulina - ocena (2) Bardzo rzetelna współpraca. Rzadko spotyka się w tej branży kogoś... Paulina Radosław - ocena (1) Fenomenalna firma i mega pozytywna Pani Patrycja! W jeden dzień znalazła... Radosław